Άγιαξ: Επίσημη η μεταγραφή του Βάινταλ από την Άλκμααρ (vid)

Άγιαξ: Επίσημη η μεταγραφή του Βάινταλ από την Άλκμααρ (vid)

Newsroom
Άγιαξ: Επίσημη η μεταγραφή του Βάινταλ από την Άλκμααρ (vid)

bet365

Μετά τον Στίβεν Μπέργκβαϊν, ο Άγιαξ απέκτησε το αστέρι της Άλκμααρ, Όουεν Βάινταλ αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ και τον ανακοίνωσε επίσημα, με συμβόλαιο ως το 2027.

Την απόκτηση του Όουεν Βάινταλ από την Άλκμααρ ανακοίνωσε ο Άγιαξ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 22χρονος μπακ είναι και επίσημα παίκτης των πρωταθλητών της Eredivisie, μετακομίζοντας στο Άμστερνταμ με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027 για να γίνει σταδιακά ο νέος βασικός του Αίαντα στην αριστερή πτέρυγα.

Η πλευρά του Άγιαξ κατέβαλε το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ προς την AZ για να κάνει δικό της τον 22χρονο διεθνή με τους Οράνιε, ο οποίος «έλαμψε» τις τελευταίες τρεις σεζόν και μετρά ήδη πάνω από 100 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Έτσι, ο Άγιαξ διπλασίασε τις φετινές του μεταγραφές, μετά την αγορά του Στίβεν Μπέργκβαϊν από την Τότεναμ αντί 31,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα