Αργεντινή: Πυροβολισμοί από οπαδούς και 20 τραυματίες σε ματς 4ης κατηγορίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Αργεντινή: Πυροβολισμοί από οπαδούς και 20 τραυματίες σε ματς 4ης κατηγορίας!

bet365

Το παιχνίδι της Άλεμ με την Λούχαν στην 4η κατηγορία της Αργεντινής στιγματίστηκε από σκηνές τρόμου, πυροβολισμούς και 20 τραυματίες, όταν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί έφτασαν στο γήπεδο ανοίγοντας πυρ μέσα από αυτοκίνητα!

Αδιανόητα σκηνικά σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι και κατάσταση παντελώς εκτός ελέγχου και λογικής στην Αργεντινή και δη σε ματς της 4ης κατηγορίας...

Το ματς βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν χρειάστηκε να διακοπεί στο 14ο λεπτό, τη στιγμή που ακούγονταν πυροβολισμοί έξω από το γήπεδο.

Οι χούλιγκαν της Άλεμ άνοιξαν πυρ φτάνοντας στο σημείο με αυτοκίνητα και άλλοι ανεγκέφαλοι οπαδοί της Λούχαν βγήκαν από την εξέδρα για να τα βάλουν μαζί τους και ρισκάρουν τη ζωή τους γνωρίζοντας πως οι «απέναντι» είχαν όπλα.

Όπως αναφέρεται στα social media, οι τραυματίες είναι περίπου 20, ένας εκ των οποίων αρκετά σοβαρά, παλεύοντας για να κρατηθεί ζωντανός!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα