ΕΠΟ: Μόνο ψηφιακά η πληρωμή των παραβόλων από την 1η Ιουλίου

Newsroom
ΕΠΟ: Μόνο ψηφιακά η πληρωμή των παραβόλων από την 1η Ιουλίου

bet365

Μια νέα ιστοσελίδα με σκοπό την εξυπηρέτηση των οικονομικών συναλλαγών για τις οποίες απαιτείται χρήση παραβόλων ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://paravola.epo.gr/, οι ενδιαφερόμενοι (φυσικά πρόσωπα, ερασιτεχνικά σωματεία, ΠΑΕ Super League 1 και Super League 2, Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων) μπορούν να επιλέξουν το παράβολο που απαιτείται για την οικονομική τους συναλλαγή και να εκδώσουν τον κωδικό πληρωμής (RF) για την ολοκλήρωση της συναλλαγής με την τράπεζά τους. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής το παράβολο θα στέλνεται με αυτοματοποιημένη διαδικασία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον συναλλασσόμενο.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η πλήρης ψηφιοποίηση των πληρωμών παραβόλων της Ε.Π.Ο.. Από την 1η Ιουλίου, μάλιστα, όλες αυτού του είδους οι οικονομικές συναλλαγές με την Ομοσπονδία θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω της νέας ιστοσελίδας https://paravola.epo.gr/. Προς διευκόλυνση των συναλλασσόμενων, η Ε.Π.Ο. προχωρά σε ενημέρωσή τους για τον νέο τρόπο διεκπεραίωσης των οικονομικών συναλλαγών. Η αρχή έγινε με τις ΠΑΕ της Super League1 και θα ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι.

 

Τελευταία Νέα