Ραμπάχ Ματζέρ: Ποινή φυλάκισης στον παλαίμαχο Αλγερινό φορ για υπεξαίρεση

Ραμπάχ Ματζέρ: Ποινή φυλάκισης στον παλαίμαχο Αλγερινό φορ για υπεξαίρεση

Newsroom
Ραμπάχ Ματζέρ: Ποινή φυλάκισης στον παλαίμαχο Αλγερινό φορ για υπεξαίρεση

bet365

Ο άλλοτε φορ της Πόρτο και «ήρωας» στον τελικό του Champions League το 1987, Ραμπάχ Ματζέρ, καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση στην Αλγερία.

Με φυλάκιση έξι μηνών τιμωρήθηκε ο Ραμπάχ Ματζέρ από δικαστήριο της Αλγερίας, για πλαστά στοιχεία και υπεξαίρεση χρημάτων.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα αλλά και η «Equipe», ο 63χρονος παλαίμαχος φορ της Πόρτο και ήρωας των Δράκων στον τελικό του Champions League το 1987 με γκολ και ασίστ για την ανατροπή επί της Μπάγερν, αντιμετώπιζε κίνδυνο 18μηνης κάθειρξης, λόγω παράνομης δράσης στις δύο εφημερίδες που είχε στην κατοχή του στην Αλγερία. Συγκεκριμένα, συνέχιζε να λαμβάνει κρατικές επιταγές επιχορήγησης από τον διεθνή εκδοτικό φορέα, παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία έναν χρόνο μετά το κλείσιμο και των δύο εφημερίδων.

Τελικά, ο Ματζέρ καταδικάστηκε στο ένα τρίτο της προτεινόμενης από τον εισαγγελέα ποινής με την κατηγορία των «ψευδών στοιχείων», έχοντας απαλλαγεί από τις υπόλοιπες κατηγορίες περί πλαστογραφίας και απάτης. Ο Ματζέρ, στον οποίο επιβλήθηκε επίσης και πρόστιμο 100.000 δηναρίων (650 ευρώ) έχει προθεσμία δέκα ημερών για να καταθέσει έφεση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα