Συγχαρητήρια της Γαλλική Ομοσπονδίας σε Μπαλτάκο για την εκλογή του

Newsroom
Συγχαρητήρια της Γαλλική Ομοσπονδίας σε Μπαλτάκο για την εκλογή του

bet365

Η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συνεχάρη τον Παναγιώτη Μπαλτάκο για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Noel Le Great απέστειλε επιστολή στον κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο με την οποία τον συγχαίρει για την εκλογή του στην προεδρία της Ε.Π.Ο., επιβεβαιώνει τη στήριξή του και του δηλώνει ότι προσβλέπει στην οικοδόμηση συνεργασιών μεταξύ των χωρών και των δύο ομοσπονδιών προς όφελος του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Noel Le Great:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, σας εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο τιμόνι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η εκλογή αυτή συνιστά ένα τρόπαιο για το σύνολο της σταδιοδρομίας σας εντός και εκτός του κόσμου του αθλητισμού.

Η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κι εγώ προσωπικά είμαστε πεπεισμένοι ότι η ισχυρή σας εμπειρία από το ελληνικό αθλητικό κίνημα, θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Οι ομοσπονδίες μας μοιράζονται κοινές αξίες και στόχους που θα έχουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε στο μέλλον.

Δια της παρούσας σας επιβεβαιώνω τη στήριξή μου για την ολοκλήρωση των προκλήσεων που βρίσκονται μπροστά σας, σας αποστέλλω δε τις καλύτερες ευχές μου για τους υπολειπόμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Nations League.

Κλείνοντας, προσβλέπω στην οικοδόμηση συνεργασιών μεταξύ των χωρών και των ομοσπονδιών μας προς όφελος του ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,

Noel LE GRAET».

 

Τελευταία Νέα