Ο Άσλεϊ Κόουλ ξόδεψε 23.300 ευρώ για έναν σκύλο - φύλακα μετά τη βίαιη ληστεία στο σπίτι του

Newsroom
Ο Άσλεϊ Κόουλ ξόδεψε 23.300 ευρώ για έναν σκύλο - φύλακα μετά τη βίαιη ληστεία στο σπίτι του

bet365

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα βίαιης ληστείας το 2020, όταν οι δράστες τον έδεσαν μπροστά στα παιδιά του και τον απείλησαν με ακρωτηριασμό, και για να αποτρέψει άλλη εισβολή απέκτησε ένα εκπαιδευμένο γερμανικό ποιμενικό.

Έναν σκύλο αξίας 23.300 ευρώ για να προστατέψει το σπίτι και την οικογένειά του απέκτησε ο Άσλεϊ Κόουλ. Η αρραβωνιαστικιά του άλλοτε παίκτη των -μεταξύ άλλων- Άρσεναλ, Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι, δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες του γερμανικού ποιμενικού! «Το μωρό μου πήγε σήμερα σχολείο», έγραψε συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του σκύλου που εκπαιδεύεται στο Elite Protection Dogs στο Λονδίνο.

Τί συνέβη όταν έκλεψαν την οικογένεια του Κόουλ

Η οικογένεια του Άγγλου έπεσε θύμα τρομακτικής ληστείας πριν από περίπου 2,5 χρόνια. Αυτή η σοκαριστική εμπειρία είναι που τους οδήγησε σε έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Τον Ιανουάριο του 2020, άνδρες φορώντας μάσκες μπήκαν στην έπαυλη του βετεράνου άσου στο Fetcham. Ως και έξι άνδρες «ντυμένοι με ρούχα παραλλαγής και κουκούλες». Ξέφυγαν με μεγάλη ποσότητα μετρητών και κοσμήματα. Ο Άσλεϊ Κόουλ ήταν δεμένος υπό την απειλή μαχαιριού μπροστά στα παιδιά του και την σύντροφό του, κι άκουσε μάλιστα έναν εκ των δραστών να προτείνει να του κόψουν τα δάχτυλα!

 

Τελευταία Νέα