Άρης «Blanka» Θωμάς: Ο τερματοφύλακας του Άρη Πατρών που υπέστη ηλεκτροπληξία

Άρης «Blanka» Θωμάς: Ο τερματοφύλακας του Άρη Πατρών που υπέστη ηλεκτροπληξία

bet365

Ο Άρης Πάτρας βρήκε έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο για να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη Θωμά, τον τερματοφύλακα που πριν λίγες μέρες τον χτύπησε το ρεύμα.

Ενα αναπάντεχο συνέβη πριν 25 μέρες στον Άρη Θωμά, τον τερματοφύλακα του Άρη Πατρών, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία.

Ευτυχώς, ο έμπειρος πορτιέρε της ομάδας είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα από του χρόνου θα αγωνίζεται με τις νέες... υπερφυσικές του δυνάμεις. Αφού, όπως λέει κι η ομάδα στην ευφάνταστη ανακοίνωσή της «με τα 20.000 volt στο κορμί του, ο Άρης «Blanka» Θωμάς (σ.σ. για όσους έφαγαν περιουσίες και τα παιδικά τους χρόνια παίζοντας «Street Fighter» αναφερόμαστε στο πασίγνωστο arcade game της «Capcom»), θα είναι το αξεπέραστο εμπόδιο σε όσους θελήσουν να περάσουν από τα Προσφυγικά και σε όσους θελήσουν να νικήσουν την ομάδα του Άρη».

Η ανακοίνωση:

Όπως όλοι οι πρωταγωνιστές της Marvel και της DC, χρειάστηκε μια στιγμή στην καθημερινότητα του για να αποκτήσει τις σούπερ δυνάμεις του και να μετατραπεί σε έναν ανίκητο υπερήρωα! Μέχρι πέρυσι, ήταν ένας εκ των κορυφαίων πορτιέρο της περιοχής -και όχι μόνο-, με την πορεία του να μιλάει εξ’ ονόματος του για τα όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα…

Από φέτος όμως, ο Άρης Θωμάς, ο βασικός ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ της εστίας του Άρη Πατρών, θα είναι ένας ανίκητος «μαχητής των δρόμων», ικανός να προκαλέσει ηλεκτροπληξία σε όποιον τον «ενοχλήσει», σε όποιον σκεφτεί να τον απειλήσει και να προσπαθήσει να σκοράρει εναντίον του.


Με τα 20.000volt στο κορμί του, ο Άρης «Blanka» Θωμάς (σ.σ. για όσους έφαγαν περιουσίες και τα παιδικά τους χρόνια παίζοντας «Street Fighter» αναφερόμαστε στο πασίγνωστο arcade game της «Capcom»), θα είναι το αξεπέραστο εμπόδιο σε όσους θελήσουν να περάσουν από τα Προσφυγικά και σε όσους θελήσουν να νικήσουν την ομάδα του Άρη, που ξεκινάει την παρουσιάση του φετινού ρόστερ από την πιο σημαντική θέση, αυτή του «1» που πλέον παραμονεύει ένα «ηλεκτροφόρο λιοντάρι»…

«Ό,τι καλύτερο έχω δει»

To ευχαριστώ του παίκτη προς την ομάδα:

«Είναι ότι καλύτερο έχω δει σε ανακοίνωση... Γίνε Άρης να γουστάρεις... Είναι τιμή μου και χαρά μου να συνεχίσω σε αυτή την ομάδα σε αυτή την ιδέα... Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση τον προπονητή και τον Πρόεδρο που με κράτησαν στην οικογένεια τους.... Καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πάνω απ' όλα με υγεία.... Άρης (Blanka) Θωμάς..».

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται, γρασίδι και κείμενο που λέει "apHnaTpom ΤΣΑΠΑΛΟΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ KIN. 6939.111.591 6976.3 6976.369.179 AUTOMARAT"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

 

Τελευταία Νέα