Συμπαίκτες στον πολιτισμό και τον αθλητισμό ΠΣΑΤ και «ΑΘΗΝΑ 9.84»

Newsroom
Συμπαίκτες στον πολιτισμό και τον αθλητισμό ΠΣΑΤ και «ΑΘΗΝΑ 9.84»

bet365

ΠΣΑΤ και «ΑΘΗΝΑ 9.84» συνδιοργάνωσαν ποδοσφαιρικό τουρνουά 4Χ4 για τον εορτασμό των 35 ετών από την ίδρυση της πρώτης δημοτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα. 

Αθλητικοί συντάκτες, φορώντας τη φανέλα της ομάδας του ΠΣΑΤ, αντιμετώπισαν στο Ζάππειο τις ομάδες «ΑΘΗΝΑ 9.84», ΣΧΕΔΙΑ, in.gr, iefimerida.gr και «Δήμος Αθηναίων», για τον εορτασμό των 35 ετών από την ίδρυση της πρώτης δημοτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί ποδοσφαιρικό τουρνουά με μαθητές δημοτικού από τα αθλητικά φυτώρια συλλόγων της Αθήνας.

Από πλευράς «ΑΘΗΝΑ 9.84», το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος Πόπη Θεώνη Δομάζου, η γενική διευθύντρια Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ο διευθυντής ενημέρωσης και αναπληρωτής γενικός διευθυντής Δημήτρης Τζιβελέκης, ο προϊστάμενος του Τμήματος Ειδήσεων του «ΑΘΗΝΑ 9.84» Κώστας Σιούμπουρας και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Κώστας Κορέλλης ως εργαζόμενος του δημοτικού ραδιοφώνου.

Στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΣΑΤ μετείχαν οι: Ασπασία Βελονάκη, Μαρία Πετροπούλου, Αλέξης Σπυρόπουλος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Αντώνης Βαζογιάννης, Γιώργος Λιώρης, Γιάννης Καπαγερίδης, Γιώργος Στεφανόπουλος και Άγγελος Στυλιάδης.

Photo credits: psat.gr

 

Τελευταία Νέα