Ντεν Χάαγκ - Εξέλσιορ: Οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στους φιλοξενούμενους (vid)

Ντεν Χάαγκ - Εξέλσιορ: Οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στους φιλοξενούμενους (vid)

bet365

Μετά την ματσάρα ανόδου ανάμεσα στην Ντεν Χααγκ και την Εξέλσιορ (4-4, 7-8 στα πέναλτι) οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων με φωτοβολίδες ευθείας βολής!

Ένα ματς που ήταν... διαφήμιση του ποδοσφαίρου εξελίχθηκε σε ακόμα μια άσχημη σελίδα του αθλήματος. Η Εξέλσιορ σε μια ματσάρα με οκτώ γκολ και 18 εκτελέσεις πέναλτι πήρε το εισιτήριο ανόδου για την Eredivisie και άφησε την Ντεν Χααγκ στη δεύτερη κατηγορία, όμως μετά το τέλος του ακολούθησαν επεισόδια και... δολοφονική επίθεση κατά των οπαδών των φιλοξενούμενων.

Η Ντεν Χααγκ κρατούσε «αγκαλιά» την άνοδο, καθώς προηγήθηκε με 3-0, όμως στο 69' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο και η Εξέλσιορ βρήκε τρία γκολ μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας (78’, 83’, 90’+3’) και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 1-1. Στο 92' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη παίκτης των φιλοξενούμενων και η ισορροπία αποκαταστάθηκε. Στο 97' η Ντεν Χααγκ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, ακκλα στο 108' η Εξέλσιορ βρήκε το γκολ που έστειλε το ματς στα πέναλτι, όπου μετά από 18 εκτελέσεις οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 8-7 και πήραν την άνοδο.

Μετά το ματς οι οπαδοί των γηπεδούχων, «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο πλησίασαν την εξέδρα των φιλοξενούμενων και επιτέθηκαν με φωτοβολίδες ευθείας βολής! Τα επεισόδια συνεχίστηκαν εκτός γηπέδου με αστυνομικούς και οπαδούς.

 

Τελευταία Νέα