Γερο-Γιοβάισα: Σπάει η κακοδαιμονία των γκολ στον τελικό του Παρισιού

Γερο-Γιοβάισα: Σπάει η κακοδαιμονία των γκολ στον τελικό του Παρισιού

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ευελπιστεί να μην απογοητευθεί από τις Λίβερπουλ και Ρεάλ στο Παρίσι και περιμένει να μπουν όσα γκολ δεν είδε ο κόσμος στη Σεβίλλη και τα Τίρανα.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Σιγά που θα μας ξέφευγε ο μεγάλος τελικός του Champions League! Έχει άλλη γλύκα όταν έχεις ποντάρει σε κάτι για να ενισχύσει το ήδη τρομερό ενδιαφέρον για το ματς που περιμένουμε όλοι. Είναι αυτό το Σάββατο του χρόνου που ίσως το απολαμβάνουμε περισσότερο από κάθε άλλο. Είναι αυτή η μέρα που πάντα έχει κάτι διαφορετικό και την αισθάνεσαι την αύρα του ματς.

Και μπορεί να μην είμαστε στο Παρίσι για να κάνουμε τώρα τις ηλιόλουστες βόλτες μας εκεί περιμένοντας τη σέντρα, αλλά ο συνδυασμός φαγητού, παρέας, μεγάλης τηλεόρασης, προσωπικά με εξιτάρει!

Κάπου διάβασα φίλοι μου ότι οι τελευταίοι πέντε τελικοί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι τέτοιοι όπου καμία από τις ομάδες που συμμετείχαν δεν πέτυχαν περισσότερα από ένα γκολ! Και η αλήθεια είναι ότι σε έναν τελικό οφείλεις να προσέχεις πολύ την άμυνά σου. Πώς, όμως, να γίνει αυτό με τέτοιους παίκτες που υπάρχουν σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης; Και στο κάτω – κάτω, δεν μας αξίζει ένας τρομερός τελικός με όσα είδαμε φέτος, ειδικά με την «βασίλισσα» και τις απανωτές ανατροπές;

Στο 1,70 η απόδοση του Over 2,5 τέρματα, με δεδομένο πως οι «κόκκινοι» έχουν σκοράρει στα 57 από τα 62 τους παιχνίδια τη φετινή σεζόν και την Ρεάλ να έχει βρει δίχτυα στα 45 από τα 55 ματς.

Η Λίβερπουλ πάει για το 7ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο, η «βασίλισσα» έχει φτιάξει ένα τρομερό σερί νικηφόρων τελικών στη διοργάνωση, όμως, όλα τα καλά δεν έχουν ένα τέλος; Στο 3,60 ο θρίαμβος των Άγγλων με γκολ και από τις δύο ομάδες, στο 2,35 η νίκη της αρμάδας του Κλοπ με περισσότερα από 1,5 τέρματα.

Μου αρέσει φίλοι μου και το 3,00 του σκόρερ Μανέ για να νικήσει τον Κουρτουά σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης. Ήταν εκείνος που είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ της Λίβερπουλ στην προ 4ετίας ήττα στο Κίεβο. Και είναι ο άνθρωπος που στα μεγάλα ματς εμφανίζεται συνεχώς. Το έκανε και με την Γουλβς την περασμένη Κυριακή, το είχε κάνει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου με την Σίτι και γενικότερα... το 'χει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα