Μπέρνλι: Σε προχωρημένες επαφές με τον Κομπανί

Μπέρνλι: Σε προχωρημένες επαφές με τον Κομπανί

Μπέρνλι: Σε προχωρημένες επαφές με τον Κομπανί

bet365

Ο Βενσάν Κομπανί ενδέχεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στο νησί και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπέρνλι, η οποία υποβιβάστηκε στην Premier League.

H Μπέρνλι μετά από 13 χρόνια έπεσε από την Premier League και υποβιβάστηκε στην Championship. Η διοίκηση των «Clarets» ψάχνει τον προπονητή που θα αναλάβει την αποστολή να επαναφέρει την ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ο εκλεκτός φαίνεται πως είναι ο Βενσάν Κομπανί.

Σύμφωνα με το «Athletic» ο 36χρονος προπονητής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπέρνλι προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Ο Βέλγος επέστρεψε στην Άντερλεχτ το 2019 και φέτος την οδήγησε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Ο εμβληματικός αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και να επιστρέψει στο νησί μετά από τρία χρόνια, αυτή τη φορά ως προπονητή. Ο Κομπανί κοούτσαρε την Άντερλεχτ 90 φορές, με απολογισμό 41 νίκες, 30 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα