Μπόκα Τζούνιορς - Ρασίνγκ Κλουμπ: Οπαδός πήγε στο γήπεδο με το... κρανίο του παππού του (vid)

Newsroom
Μπόκα Τζούνιορς - Ρασίνγκ Κλουμπ: Οπαδός πήγε στο γήπεδο με το... κρανίο του παππού του (vid)

bet365

Οπαδός της Ρασίνγκ Κλουμπ πήγε στο γήπεδο για τον ημιτελικό Κυπέλλου Αργεντινής κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς, έχοντας μαζί του το... κρανίο του παππού, ο οποίος σύμφωνα με τον εγγονό του «θα ήθελε να ήταν στο γήπεδο».

Το προηγούμενο Σάββατο (14/5) η Ρασίνγκ Κλουμπ αντιμετώπισε τη Μπόκα Τζούνιορς για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αργεντινής και ένας πιστός οπαδός της πρώτης έγινε viral για έναν... μακάβριο λόγo. Ο Γκαμπριέλ Αράντα μπήκε στο γήπεδο «Ciudad de Lanús», έχοντας μαζί το... κρανίο του παππού του, ο οποίος τον έκανε να αγαπήσει τη Ρασίνγκ και μάλιστα το φίλησε πριν το ματς.

Φυσικά ο Αράντα δεν θα μπορούσε να περάσει... απαρατήρητος. Ένας δημοσιογράφος του ESPN τον ρώτησε για το κρανίο και αυτός απάντησε: «Είναι ο παππούς μου, ο Βαλεντίν Αγκιλέρα, ένας οπαδός της Ρασίνγκ μέχρι τον θάνατο του. Η Ρασίνγκ είναι η αγάπη μου και η αγάπη του παππού μου. Θα ήθελε να βρίκσεται εδώ», ενώ σε ερώτηση για το πως κατάφερε να μπει στο γήπεδο με ένα κρανίο απάντησε: «Το πέρασα με την πίστη». Για την ιστορία το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και η Μπόκα Τζούνιορς προκρίθηκε στα πέναλτι (6-5).

 

Τελευταία Νέα