Μποροβήλος: «Παίκτης με είχε παρακαλέσει να μη δείξω κόκκινη κάρτα γιατί τον έβλεπε η αρραβωνιαστικιά του»! (vid)

Newsroom
Μποροβήλος: «Παίκτης με είχε παρακαλέσει να μη δείξω κόκκινη κάρτα γιατί τον έβλεπε η αρραβωνιαστικιά του»! (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος θυμήθηκε ένα από τα πιο τρελά περιστατικά που του είχαν συμβεί στην καριέρα του ως διαιτητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με ποδοσφαιριστή να τον παρακαλάει να μην του δείξει κόκκινη γιατί... ήταν παρούσα στο γήπεδο η αρραβωνιαστικιά του.

Είχε κάνει τόσο κόπο να την πείσει να βρεθεί στο ματς και ήθελε να κάνει τα πάντα εκείνος για να τον καμαρώσει.

Κι όμως... έπρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα. Κι εκεί ήρθαν τα παρακάλια!

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τη ζωή του Έλληνα διαιτητή και θυμήθηκε κι εκείνος ένα από τα πιο τρελά περιστατικά που του είχαν συμβεί.

«Οι οπαδοί είτε επευφημούσαν, είτε έβριζαν εν χορώ. Αν η αποόφαση ποου έχεις πάρει είναι ευμενής, χειροκροτούν. Αν είναι εναντίον τους, είσαι αντιπαθής.

Ήξερα ότι από τη στιγμή που κάνω αυτή τη δουλειά θα υπάρχει και αυτό το κομμάτι. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να μην έχω κάποιο περιστατικό βίας» σχολίασε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε:

«Θυμάμαι μια περίπτωση που χρειάστηκε να δείξω μια κόκκινη κάρτα στα πρώτα λεπτά και ο ποδοσφαιριστής με καλούσε να μην τη δείξω γιατί είχε έρθει στο γήπεδο η αρραβωνιαστικιά του και θα της έδινε μια κακή εικόνα πέρα από το γεγονός πως την είχε παρακαλέσει να έρθει στο γήπεδο».

 

Τελευταία Νέα