Θέος, Τουντούρης, Μπάρτλετ-Πώς αναδεικνύεται ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο

Θέος, Τουντούρης, Μπάρτλετ-Πώς αναδεικνύεται ένα ποδοσφαιρικό ταλέντο

bet365

Τρεις εξειδικευμένοι γνώστες του αντικειμένου θα μοιραστούν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες στο 2nd Football 360 Summit


Αν υποθέσουμε ότι τα τρία κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας μας συνεργάζονταν, τότε η προσπάθεια ενός νεαρού ποδοσφαιριστή προς την εκπλήρωση των ονείρων του θα είχε εξαιρετικά αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας.
Ο Μπεν Μπάρτλετ, επικεφαλής προπονητής των ακαδημιών της Φούλαμ θα αναλάμβανε την βελτίωσή του. Ο Τάσος Θέος, ομοσπονδιακός προπονητής της Κ19 θα τον επέλεγε στην εθνική ομάδα και ο Πασχάλης Τουντούρης, κορυφαίος Έλληνας agent, θα τον πρότεινε σε κάποιον σύλλογο του εξωτερικού. Όλα τακτοποιημένα!

Το κακό είναι ότι οι τρεις δεν συνεργάζονται. Το καλό, ότι θα βρεθούν στο ίδιο μέρος, την ίδια χρονική στιγμή: είναι ανάμεσα στους ομιλητές του 2nd Football 360 Summit που διοργανώνεται στις 4 και 5 Ιουνίου, με την υποστήριξη του Gazzetta. Εκεί, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και θα μεταλαμπαδεύσουν τις εμπειρίες τους στους συνέδρους.

Ξεκινώντας από τον εξ Αγγλίας προσκεκλημένο, ο Μπεν Μπάρτλετ θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό στιλ - «Developing A Playing Style In Youth Development» . Κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Pro, εργάζεται εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία στη Φούλαμ και διαθέτει τεράστια εμπειρία στην εκπόνηση προγραμμάτων ανάπτυξης και βελτίωσης ποδοσφαιριστών.

Ο Τάσος Θέος, επίσης κάτοχος UEFA Pro είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές σε επίπεδο Youth. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα Super League Κ17 και Κ15, ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκει στο προπονητικό επιτελείο αναπτυξιακών ηλικιών της Εθνικής Ελλάδας. Σχετική με την εθνική θα είναι και η παρουσίασή του «Working in a National» στο συνέδριο του Ιουνίου, καθώς θα αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο εργάζεται ένας προπονητής στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πώς επιλέγει τους παίκτες και τη σύνδεση τρόπου παιχνιδιού των αναπτυξιακών τμημάτων με την εθνική Ανδρών.

Οσο για τον Πασχάλη Τουντούρη, θα δώσει το «παρών» στο συνέδριο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από το Παρίσι, όπου θα παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League (28/5). Ο πλέον επιφανής από τους πελάτες του, ο Κώστας Τσιμίκας, θα γίνει ο δεύτερος Έλληνες που μετέχει στον πιο σπουδαίο αγώνα συλλογικού ποδοσφαίρου στον πλανήτη και φυσικά ο πολύπειρος agent θα είναι κοντά του. Κατά την παρουσία του στο 2nd football 360 summit θα μιλήσει για το ρόλο που διαδραματίζουν πλέον οι διεθνείς διαμεσολαβητές μεταγραφών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

 

Τελευταία Νέα