Γονείς στη Γαλλία κατηγορούνται ότι εφεύρουν ασθένειες για το παιδί τους για δωρεάν φανέλες

Newsroom
Γονείς στη Γαλλία κατηγορούνται ότι εφεύρουν ασθένειες για το παιδί τους για δωρεάν φανέλες

bet365

Όπως αποκάλυψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Bourg-Péronnas, αρκετοί σύλλογοι της Ligue 2 και της National 1 υποπτεύονται ότι μια οικογένεια χρησιμοποιεί την ασθένεια του παιδιού της για να αποκτήσει δωρεάν φανέλες.

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου Bourg Péronnas. Αυτή την Τετάρτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο του άρρωστου μικρού Λούκας που παρέλαβε μια φανέλα από τον αγαπημένο του σύλλογο.

Σύμφωνα με τους γονείς του, ο Λούκας έχει λευχαιμία και έφυγε από το Bourg-en-Bresse πριν από έξι μήνες. Μόνο που, ένας άλλος υπεύθυνος επικοινωνίας αντιδρά, αυτός της Quevilly-Rouen. Ο τελευταίος συνειδητοποιεί ότι έχει λάβει το ίδιο αίτημα από το ίδιο παιδί λέγοντας ότι ήταν... από τη Ρουέν. Ίδια παρατήρηση από την πλευρά του κλαμπ Chambly στο Oise και την AJ Auxerre.

Κάθε φορά άλλο επώνυμο... και διαφορετική αρρώστια!

Συνολικά: αυτή η οικογένεια επικοινώνησε με δώδεκα συλλόγους της Λιγκ 2 και της Νational 1. Όπως επιβεβαίωσαν αρκετοί διαχειριστές της κοινότητας της Ligue 2 στο RMC Sport, οι γονείς χρησιμοποιούσαν διαφορετικά επώνυμα κάθε φορά και δήλωναν διαφορετική ασθένεια για το παιδί τους. Προς το παρόν είναι αδύνατο να γνωρίζουμε αν το μικρό παιδί είναι όντως άρρωστο ή όχι, αλλά η υπόθεση έχει πυροδοτήσει τα social media και έχει σοκάρει τους χρήστες του Διαδικτύου.

«Αυτό που σοκάρει είναι η στάση των γονιών. Όλοι στήριξαν το παιδί, το οποίο είναι ξεκάθαρα χειραγωγημένο (...) Το παιδί είναι σαφώς εργαλειοποιημένο», εκτιμά ο υπάλληλος του FBBP 01, ο οποίος πιστεύει ότι το αγοράκι είναι υποχρεωμένο «να εφεύρει ιστορίες για να πάρει μερικές φανέλες».

 

Τελευταία Νέα