Μαρόκο: Ποδοσφαιριστής έκανε σεξιστικό ποστ με... κουζίνα για γυναίκα διατητή που τον απέβαλε

Newsroom
Μαρόκο: Ποδοσφαιριστής έκανε σεξιστικό ποστ με... κουζίνα για γυναίκα διατητή που τον απέβαλε

bet365

O επιθετικός της Μόγκρεμπ, Χαμζά Χανούρι έκανε σεξιστική ανάρτηση στα Social Media με στόχο τη γυναίκα διαιτητή που τον απέβαλε, ανεβάζοντας φωτογραφία μιας... κουζίνας.

Η Μπούχρα Καρμπούμπι το Σάββατο (14/5) έγραψε ιστορία στο ποδόσφαιρο του αραβικού κόσμου, καθώς διηύθυνε τον τελικό του Κυπέλλου Μαρόκου ανάμεσα στη Φαρ Ραμπάτ και τη Μόγκρεμπ. Στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης η «ρεφ» μετά από παρέμβαση του VAR, απέβαλε τον επιθετικό της Μόγκρεμπ, Χαμζά Χανούρι για σκληρό φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος είχε βγει από την εστία του για να διώξει τη μπάλα και εν τέλει η ομάδα του Μαροκινού επιθετικού ηττήθηκε με 3-0.

Ο Χανούρι ανέβασε στα Social Media σεξιστική ανάρτηση, στοχοποιώντας την Καρμπούμπι, με φωτογραφία κουζίνας, και το σαφές υπονοούμενο ότι εκεί θα έπρεπε να είναι η διαιτητής και όχι στο γήπεδο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα