H Kingbet παίζει ελληνικά και ασχολείται με τα ντέρμπι: Με τα γκολ στο «Βικελίδης»

Newsroom
H Kingbet παίζει ελληνικά και ασχολείται με τα ντέρμπι: Με τα γκολ στο «Βικελίδης»

bet365

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι με αγώνες για όλα τα γούστα. Από κοντά και τα προγνωστικά στοιχήματος με μοναδικό στόχο την επιτυχία και το ταμείο.

Ξεκινάμε το σημερινό μας ταξίδι στα ευρωπαϊκά γήπεδα, καταλήγοντας σε τρεις επιλογές. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, πάμε να τις δούμε.

Ξεκινάμε με Ολλανδία και τον τελικό Κυπέλλου, ανάμεσα στην Αϊντχόβεν και τον Αγιαξ. Πολυνίκης του θεσμού ο «Αίαντας» με 20 κατακτήσεις – σε 26 παρουσίες σε τελικό – έναντι 9 τροπαίων της αντιπάλου του – σε 17 συμμετοχές. Παράλληλα, διατηρεί και πολύ καλή παράδοση έχοντας κάνει το 3/3 σε τελικούς με την Αϊντχόβεν. Νωρίτερα στη σεζόν, ο Αγιαξ επικράτησε μέσα-έξω στο πρωτάθλημα και βρίσκεται επικεφαλής στη βαθμολογία με διαφορά τεσσάρων βαθμών.

Ολοι οι αριθμοί γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ του Αγιαξ, όπως γίνεται αντιληπτό, όμως θεωρώ ότι υπάρχει ακόμη ένας παράγοντας που κρίνει την επιλογή μου εδώ. Αυτός δεν είναι άλλος από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι της Αϊντχόβεν με τη Λέστερ, όπου το εντός έδρας 1-2 έφερε τον αποκλεισμό από την ευρωπαϊκή συνέχεια. Απογοήτευση και κόπωση, είναι στοιχεία που δύσκολα μπορούν να αγνοηθούν σε αυτό το χρονικό σημείο. Αναμένουμε πολύ ενδιαφέρον ματς, με τη νίκη του Αγιαξ να προσφέρεται στο 1.87.

Κατηφορίζουμε Θεσσαλονίκη στη συνέχεια. Οπως η Αϊντχόβεν, έτσι και ο ΠΑΟΚ γνώρισε τον αποκλεισμό με εντός έδρας ήττα. Το 0-1 από τη Μαρσέιγ σε συνδυασμό με το εις βάρος του 2-1 του πρώτου ματς έκλεισε την ευρωπαϊκή πόρτα για τον «Δικέφαλο». Οπως πολύ σωστά διάβασα σε ένα σχόλιο, αποκλείστηκε αλλά «μεγάλωσε» με τη φετινή πορεία του. Ζητούμενο πλέον η διαχείριση. Της κούρασης, της ευρωπαϊκής πορείας, των πάντων.

Το ντέρμπι του «Βικελίδης» είναι όπως πάντα μια τεράστια αναμέτρηση ανεξαρτήτως κατάστασης των δύο ομάδων. Πόσω μάλλον τώρα που ο Αρης είναι σε καλή κατάσταση. Το εκτός έδρας 2-1 στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ αύξησε τις πιθανότητές του για την τρίτη θέση και τώρα μπορεί να μιλάει από θέση ισχύος. Αρκεί φυσικά να πάρει απόψε θετικό αποτέλεσμα επί του «μισητού» συμπολίτη του. Προβλέπω ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σκάκι από πλευράς τακτικής, χωρίς να λείπουν οι δυνατές φάσεις και η ένταση. Οσο κι αν η μεταξύ παράδοση «δείχνει» n/g, εμένα με ιντριγκάρει το g/g του 2.25 και θα το τιμήσω.

Κλείνουμε τη σημερινή τριάδα με Γερμανία. Μάχη για την τρίτη θέση το Λεβερκούζεν-Λειψία, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. 52 βαθμούς η Λεβερκούζεν στην τρίτη θέση, 51 η Λειψία ισόβαθμη στην τέταρτη θέση με τη Φράιμπουργκ που επικράτησε 3-0 της Μπόχουμ στο ματς αυτής της αγωνιστικής.

Αήττητη σε πέντε παιχνίδια στη σημερινή έδρα η Λειψία, λέει η παράδοση. Αρέσκονται στο σκοράρισμα οι δύο ομάδες, που δεν έχουν περιθώρια ήττας σε αυτό το παιχνίδι. Καλύτερη η Λειψία φέτος αλλά όπως με όλες τις ομάδες, δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι προέρχεται από ματς την Πέμπτη το βράδυ. Δύο, το πολύ, γεμάτες ημέρες προπόνησης και προετοιμασίας συν την κόπωση από το 2-0 επί της Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Πάμε στοίχημα με την έδρα εδώ. Οσο κι αν πάω κόντρα στην παράδοση και τις φετινές επιδόσεις των ομάδων, θα κλείσω την τριάδα μου με το που βρίσκουμε στο 1.65. Ισως έχει πολύ «Χ» αυτό το ματς και θέλω να το καλύψω. Συνολικά, η απόδοση αυτών των τριών παιχνιδιών αγγίζει το 7.00 και κατά τις 22.30 θα ξέρουμε τι κάναμε. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

 

Τελευταία Νέα