Σάλβιο: Χτύπησε με το αμάξι την πρώην σύζυγο του όταν τον έπιασε με άλλη γυναίκα (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Σάλβιο: Χτύπησε με το αμάξι την πρώην σύζυγο του όταν τον έπιασε με άλλη γυναίκα (vid)

bet365

Ο Αργεντινός εξτρέμ, Εντουάρντο Σάλβιο, καταζητείται από την αστυνομία του Μπουένος Άιρες, καθώς χτύπησε με το αμάξι και παράτησε την πρώην σύζυγο όταν τον είδε με άλλη γυναίκα. Διαψεύδει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στο στόχαστρο των αρχών της Αργεντινής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αργεντινός εξτρέμ, Εντουάρντο Σάλβιο. Σύμφωνα με τα μέσα από τη χώρα του «τανγκό» ο πρώην ακραίος επιθετικός των Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπενφίκα και νυν της Μπόκα Τζούνιορς καταζητείται από την αστυνομία, καθώς η πρώην σύζυγος του μάνα των δύο παιδιών του, Μαγκαλί Αραβένα, κατήγγειλε πως την χτύπησε ηθελημένα με το αυτοκίνητο του και την παράτησε στο οδόστρωμα, ενώ τον γύρο των Social Media κάνουν και βίντεο από το επίμαχο συμβάν.

Σύμφωνα με την Αραβένα πριν από λίγες ημέρες χώρισε με τον Σάλβιο, μαζί με τα δύο παιδιά της πήγαν να μείνουν σε διαμέρισμα στο Ολίβος και το βράδυ της Τετάρτης πήγε στο σπίτι του παίκτη για να μιλήσουν αλλά βρήκε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή στο αμάξι μαζί με μία άλλη γυναίκα. Η πρώην σύζυγος του Αργεντινού στάθηκε μπροστά στο όχημα του διεθνή εξτρέμ, ο οποίος έβαλε μπροστά τη μηχανή, την χτύπησε με τις μπροστινές ρόδες, την τραυμάτισε στο γόνατο και διέφυγε άμεσα από το σημείο.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαψεύδει τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του πως κρύβεται για να γλιτώσει τη σύλληψη, καθώς δεν καταζητείται από τις Αρχές με τον δημοσιογράφο του ESPN, Εμιλιάνο Ράντι να αναφέρει: «Ο Εντουάρντο Σάλβιο δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μπόκα καθώς καταγγέλθηκε ότι χτύπησε την πρώην σύζυγό του στην περιοχή του Πουέρτο Μαδέρο. Ο παίκτης δεν έχει ακόμη ειδοποιηθεί από τη δικαιοσύνη, επομένως δεν βρίσκεται σε φυγή. Τις επόμενες ώρες θα παρουσιαστεί στο τμήμα το οποίο θα ειδοποιηθεί».

 

Τελευταία Νέα