BBQ calendar: Τα καλύτερα ματς της υπόλοιπης σεζόν για να τα απολαύσεις ψήνοντας με φίλους

Newsroom
BBQ calendar: Τα καλύτερα ματς της υπόλοιπης σεζόν για να τα απολαύσεις ψήνοντας με φίλους
Η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία και τα μεγάλα ματς θέλουν και... μεγάλα πιάτα στο τραπέζι.

Τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ματς αποτελούν πάντα μια καλή αφορμή για να βρεθείς με φίλους. Να μαζευτείτε γύρω από την τηλεόραση και όσο θα παρακολουθείτε τον Σαλάχ, τον Ντε Μπρόινε, τον Εμπαπέ και τα υπόλοιπα αστέρια να κάνουν τα μαγικά τους στην οθόνη, εσείς θα λέτε τα νέα σας τρώγοντας και πίνοντας.

Με την άνοιξη να έχει μπει πλέον για τα καλά, τι πιο ενδιαφέρον από το να οργανώσετε τις παραπάνω συγκεντρώσεις στο μπαλκόνι ή στην αυλή κάποιου σπιτιού και όσο θα παρακολουθείτε τους αγώνες να ψήνετε λουκάνικα και μπριζόλες πάνω σε μια ψησταριά Broil King που θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία στα καταστήματα της General Gas!

....

Μπορεί η ποδοσφαιρική σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της, ωστόσο έχουν απομείνει αρκετά ματς που θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο. Μαζέψαμε τα πιο δυνατά από αυτά στην παρακάτω λίστα και σου τα παρουσιάζουμε.

1. Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (10/4)

Ίσως αυτό το παιχνίδι να είναι καλύτερο να το παρακολουθήσει κανείς έχοντας φάει ελαφριά. Θα είναι τέτοια η ένταση και η αδρεναλίνη. Θα είναι τέτοια η ταχύτητα του εκπληκτικού παιχνιδιού που θα κάνει όσους... βαρυστομαχιάσουν, να λαχανιάσουν. Όμως, επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, το ψήσιμο δεν αναιρείται εκείνη τη μέρα. Και επειδή η Premier φρόντισε να γίνει το ντέρμπι σε απογευματινή ώρα, βολεύει ώστε τη στιγμή που θα γίνει η σέντρα να βρίσκεστε στη φάση της χώνεψης μετά από ένα υγιεινό γεύμα στην ψησταριά.

Σαλάχ: Η νέα μεγαλοπρεπής τοιχογραφία προς τιμήν του κοντά στο «Άνφιλντ»

2. Και... ξανά Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (16/4)

Αυτή τη φορά για μια θέση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας! Οι δύο μεγάλοι μονομάχοι της Premier League τα τελευταία χρόνια, θα κοντραριστούν μια εβδομάδα μετά την αναμέτρηση πρωταθλήματος, μεταφέροντας την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ». Και στο βάθος μια θέση στο ματς από το οποίο θα προκύψει ο νέος Κυπελλούχος Αγγλίας. Όποτε εμφανίζονται τα ονόματα αυτών των δύο ομάδων στο αγωνιστικό πρόγραμμα, ένα είναι το σίγουρο. Καλό ματς, υπερθέαμα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και... υπερθέαμα στα πιάτα μας με την βοήθεια της General Gas, στην οποία πέρα από μεγάλη ποικιλία σε ψησταριές θα βρεις εργαλεία, καύσιμες ύλες, σκεύη και ό,τι άλλο χρειαστείς σχετικά με το BBQ.

Λίβερπουλ – Μαν. Σίτι: Ζήτησαν αλλαγή έδρας και οι δήμαρχοι

3. Νάπολι – Ρόμα (18/4)

Με αυτό τον χαμό που γίνεται στην Ιταλία τη φετινή σεζόν και τις διεκδικήτριες ομάδες για την κορυφή της βαθμολογίας, βρίσκεσαι σε μια μόνιμη όρεξη για φαγητό. Και από το να τσιμπάς κάθε λίγο και λιγάκι ό,τι μπορεί να υπάρχει στο ψυγείο, καλό είναι να φροντίσεις ώστε να γίνει σωστά η δουλειά. Απογευματάκι Δευτέρας, μόλις θα έχει ξεκινήσει η εβδομάδα, αν η Νάπολι έχει καταφέρει να συνεχίσει να κυνηγάει τον τίτλο, τότε η Ρόμα του Μουρίνιο θα έχει μπελάδες στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Αταλάντα - Νάπολι 1-3: Πέρασε κι από το Μπέργκαμο κι επιμένει για τον τίτλο! (vid)

4. Λίβερπουλ – Μαν. Γιουνάιτεντ (19/4)

Εδώ βοηθούν τα πάντα. Η ώρα, η μέρα, το γεγονός πως ακόμα είναι ξεκίνημα της εβδομάδας και δεν υπάρχει τόση κόπωση ή ανάγκη για ύπνο. Το μεγαλύτερο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου στο «Άνφιλντ» διεξάγεται βράδυ Τρίτης, ο καιρός θα έχει ανοίξει και τι καλύτερο από την προετοιμασία με μερικά μεζεδάκια που θα ψηθούν σε ψηστιαριά Broil King; Ειδικά αν η Λίβερπουλ έχει κάνει το «μπαμ» και έχει πάρει την πρωτιά μετά το ματς με την Σίτι, πλέον κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός.

Premier League και Serie A απαγορεύουν τις μεταγραφές παικτών από Ρωσία και Ουκρανία!

5. Ίντερ – Ρόμα (24/4)

Η Ίντερ ξέρει πολύ καλά ότι για να δελεάσει τον Λουκάκου για το καλοκαίρι και να γίνει η μεγάλη επιστροφή, θα πρέπει να του διασφαλίσει πως θα διατηρήσει την σωματοδομή του και τη δύναμη με την οποία εκτοπίζει τους αντιπάλους. Και μπορεί σε αυτό το ματς με την Ρόμα να έχει μονάχα Λαουτάρο ή Τζέκο, ωστόσο, οι «νερατζούρι» έδωσαν φέτος μεγάλη μάχη για την κορυφή. Και τους αξίζει ένας μεζές στην υγειά τους.

Λίβερπουλ - Ίντερ 0-1: Οι Νερατζούρι τη νίκη, οι Κόκκινοι την πρόκριση (vid)

6. Λάτσιο – Μίλαν (24/4)

Η Μίλαν του Ζλάταν και του Ζιρού απέναντι στην Λάτσιο της διεκδίκησης των ευρωπαϊκών θέσεων. Ο «Ίμπρα» θέλει να κάνει τους «ροσονέρι» ξανά πρωταθλητές, ακόμα κι αν του έχει κλέψει κανονικά τη δόξα ο Γάλλος συνάδελφός του, όντας τρομερά αξιόπιστος κάθε φορά που επιλέγεται. Τα θωρηκτά της επίθεσης των «ροσονέρι» θα βάλουν για άλλη μια φορά τα δυνατά τους απέναντι στην σταθερά τα τελευταία χρόνια αξιόπιστη ομάδα του Σάρι.

Κάλιαρι - Μίλαν 0-1: «Πετάει» για το Scudetto μακριά από το Μιλάνο (vid)

7. Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (8/5)

Η Ρεάλ φέτος έδειξε πως δεν είχε αντίπαλο στη διαδρομή προς την κατάκτηση της κορυφής. Ή καλύτερα, η Μπαρτσελόνα μάλλον έχασε όλο το πρώτο μισό της σεζόν με τον Κούμαν και άρχισε να φορτσάρει και να θυμίζει την πραγματική ομάδα της Καταλονίας όταν προσελήφθη ο Τσάβι. Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης δεν μένει ποτέ αδιάφορο. Και αν υπολογίσει κανείς τις... δαγκωματιές από το παρελθόν του Σουάρες και τη σωματοδομή του Μπενζεμά κατά περιόδους, το φαγητό μάλλον είναι απαραίτητο στην παρακολούθηση της μεγάλης μάχης της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ρεάλ Μαδρίτης: Αναδείχθηκε η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο μετά από ψηφοφορία του Sportbible

8. Μπέτις – Βαλένθια (23/4)

Ο μεγάλος τελικός του φετινού Κυπέλλου Ισπανίας έχει τη δική του ιστορία. Ο θεότρελος Χοακίν κατάφερε να οδηγήσει τους Ανδαλουσιανούς στη διεκδίκηση του τροπαίου, όντας πλέον 40 ετών. Το συναίσθημα του θριάμβου στον τελικό του Copa del Rey με την αγαπημένη του Μπέτις το είχε βιώσει και στα 23 του. Και απέναντί του, η Βαλένθια, με τη φανέλα της οποίας ο Χοακίν είχε πανηγυρίσει το Κύπελλο πριν από 14 χρόνια! Τελικός για τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου.

Χοακίν: Το φινάλε που ταιριάζει σε αυτό τον αθεράπευτα τρελό και ωραίο τύπο (vids)

9. Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι (12/4)

Η ρεβάνς – φωτιά των προημιτελικών του Champions League ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όπως και πέρυσι που συναντήθηκαν στα ημιτελικά, τώρα, οι Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης τα λένε μια φάση νωρίτερα στην κορυφαία διοργάνωση. Και το ματς αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τη στιγμή που μαζί με το ζευγάρι της Ατλέτικο με την Σίτι είναι το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι των «8». Η Τσέλσι θα έχει υποδεχθεί την Ρεάλ στο πρώτο εντός έδρας με τον κόσμο παρόντα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αφού μπορούσε να διαθέσει εισιτήρια και τώρα στη Μαδρίτη θα τελειώσει η υπόθεση της μεγάλης πρόκρισης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι 1-1

10. Τελικός Champions League (28/5)

Τώρα αλήθεια, χρειάζεται επεξήγηση σε αυτό; Αρκεί ν' απευθυνθείς σε ένα κατάστημα της General Gas και η λύση για το πώς ακριβώς θα περάσεις το συγκεκριμένο Σάββατο θα βρεθεί. Εκείνο το βράδυ, δύσκολα θα δεις κόσμο για ποτό κάπου έξω. Τουλάχιστον όχι την ώρα διεξαγωγής του μεγάλου τελικού. Γιατί είναι η ώρα του σπιτιού, της παρέας, του ψησίματος και της μπάλας. Κλασικό; Κλισέ; Ό,τι και νά 'ναι, δεν αλλάζει. Ο τελικός του Champions League θέλει μπάλα και καλό φαγητό!

......

 

Τελευταία Νέα