Κοεντράο: «Ακολούθησα το όνειρο μου, η ζωή μου είναι η θάλασσα και το ψάρεμα»

Newsroom
Κοεντράο: «Ακολούθησα το όνειρο μου, η ζωή μου είναι η θάλασσα και το ψάρεμα»

bet365

Για τη νέα του ζωή μακριά από τα γήπεδα μίλησε ο Φάμπιο Κοεντράο, η οποία κυρίως αποτελείται από... πολύ νερό, θάλασσα και ψάρια!

Μια ξεχωριστή τροπή πήρε η ζωή του Φάμπιο Κοεντράο μετά το τέλος του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Πορτογάλος μπακ που στο παρελθόν αγωνιζόταν μεταξύ άλλων με τα χρώματα των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενφίκα έσπασε οτιδήποτε συμβατικό και κλισέ για την επαγγελματική στροφή που μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστή μετά την απόσυρση, αποκαλύπτοντας πως έχει αφιερωθεί πλήρως στη θάλασσα και στο ψάρεμα!

«Οι άνθρωποι που αγαπούν τη θάλασσα και θέλουν να τη βιώσουν πρέπει να ακολουθήσουν το όνειρό τους. Είναι μία εργασία και για τις νέες γενιές επίσης. Έρχομαι εδώ από τη μέρα που γεννήθηκα.

Ο πατέρας μου είχε μία βάρκα, ήταν στη βιομηχανία του ψαρέματος και συνήθιζα να πηγαίνω μαζί του. Όταν είχα χρόνο ή ήμουν σε διακοπές ερχόμουν εδώ. Η ζωή μου ήταν η θάλασσα και το ψάρεμα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω το ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να πάρω νέα κατεύθυνση στη ζωή μου. Η χαρά μου είναι στην βάρκα και σε αυτή τη ζωή» ανέφερε συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Empower Brand Channel.

 

Τελευταία Νέα