Τσοπλάκος: Βραβεύτηκε ο διαιτητής που έσωσε τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή

Newsroom
Τσοπλάκος: Βραβεύτηκε ο διαιτητής που έσωσε τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή

bet365

Ο Κώστας Τσοπλάκος έλαβε τιμητική διάκριση για την κομβική και σωτήρια αντίδρασή του για να σώσει τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή όταν του γύρισε η γλώσσα στο Αστέρας Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από 1,5 μήνα, με τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Καμαρούλας, Γιάννη Αριστόπουλο, να χρειάζεται την άμεση παρέμβαση του ρέφερι όταν του γύρισε η γλώσσα.

Τα δευτερόλεπτα εκείνη τη στιγμή ήταν κρίσιμα, ωστόσο ο νεαρός διαιτητής της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, έτρεξε αμέσως κοντά του και του έσωσε τη ζωή.

Στο περιθώριο του Σεμιναρίου Διαιτητών 3ης Κατηγορίας στην Αθήνα, ο Διαιτητής της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Τσοπλάκος τιμήθηκε από την ΚΕΔ.

Ο υπεύθυνος από πλευράς Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρος Μάνταλος του απένειμε τιμητική πλακέτα καθώς και μια σφυρίχτρα ως επιβράβευση της πράξης του.

«Με το που γίνεται αυτό και βλέπω τον παίκτη κάτω, δεν σκέφτηκα πολλά, μόνο πως έπρεπε να κάνω κάτι. Μου είχε τύχει σε οικογενειακό περιβάλλον και πάλι το ίδιο πράγμα έκανα και πήγαν όλα καλά» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα