Γιάννης Αριστόπουλος: «Κατάπια και καουτσούκ, ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Γιάννης Αριστόπουλος: «Κατάπια και καουτσούκ, ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου» (vid)

bet365

Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Αριστόπουλος χαρακτήρισε «σωτήρα» του τον διαιτητή Κώστα Τσοπλάκο, ευχαρίστησε τη νοσηλεύτρια που έσπευσε στο σημείο, υποστήριξε πως ό,τι συνέβη δεν τον πτοεί και πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Για την άμεση παρέμβαση του διαιτητή Κώστα Τσοπλάκου που του έσωσε τη ζωή μίλησε στο MEGA ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Καμαρούλας, Γιάννης Αριστόπουλος. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Έπεσα μπρούμητα και όπως πήγα να πάρω λίγο την ανάσα μου, με το ρούφηγμα να πάρω την ανάσα, τράβηξε και καουτσούκ το στόμα μου και κόλλησε μετά στο λαιμό μου. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Πήδηξα με τον αντίπαλο για κεφαλιά, το παιδί με βρήκε κατά λάθος, έπεσα κάτω στο έδαφος, έχασα τις αισθήσεις μου, δεν κατάλαβα τί έχει γίνει. Είδα στο video ότι ήρθε πρώτος ο διαιτητής και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Είχα καταπιεί και καουτσούκ. Το τι ακριβώς μου έκανε ο διαιτητής στο στόμα μου δεν το κατάλαβα. Αφού συνήλθα κατάλαβα τι είχε γίνει. Είχα άγιο, ο διαιτητής είναι ο σωτήρας μου. Ευχαριστώ και τη νοσηλεύτρια. Μόλις συνήλθα, είδα γύρω μου συμπαίκτες και αντιπάλους και κατάλαβα τι είχε γίνει. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Και σήμερα έχω προπόνηση και θα πάω στην ομάδα κανονικά. Δεν πάω με φόβο, όπως πριν. Είναι το άθλημα που αγαπώ».

Υπενθυμίζεται ότι ο σωτήρας ρέφερι στο παιχνίδι Αστέρας Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου μίλησε στο Gazzetta και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μου είχε ξανατύχει και μπόρεσα να αντιδράσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα