Αλ Νασρ: Καταθέτει 1 εκατ. ευρώ στην Παλμέιρας για τον Φερέιρα

Αλ Νασρ: Καταθέτει 1 εκατ. ευρώ στην Παλμέιρας για τον Φερέιρα

Κώστας Τόπας
Αλ Νασρ: Καταθέτει 1 εκατ. ευρώ στην Παλμέιρας για τον Φερέιρα

bet365

Στο στόχαστρο της Αλ Νασρ βρίσκεται ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, για τον οποίο η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία σκοπεύει να καταθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ για τον αποκτήσει.

Ο 42χρονος Πορτογάλος τεχνικός, μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται στη Βραζιλία για λογαριασμό της Παλμέιρας, με την οποία συμπλήρωσε 100 αγώνες στον πάγκο της και την έχει οδηγήσει στην κατάκτηση του Copa Libertadores και του Copa do Brasil.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, τα εντυπωσιακά νούμερα του Αμπέλ Φερέιρα με την Παλμέιρας, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία προσέγγισε τον Πορτογάλο, έτσι ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών.

Η υπόθεση φαίνεται πως προχώρησε, καθώς η Αλ Νασρ είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της ένα εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να πείσει την Παλμέιρας να τον παραχωρήσει. Υπενθυμίζεται πάντως ότι η συνεργασία του με την βραζιλιάνικη ομάδα ολοκληρώνεται το 2022.

Η Αλ Νασρ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με 13 βαθμούς και στο -10 από την κορυφή. Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή, μιας και δεν έχει μείνει ικανοποιημένη με τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο, Πέδρο Εμανουέλ, ο οποίος προσλήφθηκε τον περασμένο μήνα.

 

Τελευταία Νέα