Κουίζ για όλα τα ντέρμπι της Ευρώπης!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Από Πειραιά σε Μασσαλία, από Μιλάνο σε Μάντσεστερ και Βαρκελώνη. Ντέρμπι παντού και το Gazzetta παίζει μπάλα με μεγάλο κουίζ.

Δεν είναι μια συνηθισμένη Κυριακή, μέρες σαν αυτή δεν θα τις βρεις εύκολα μέσα στη χρονιά. Ντέρμπι παντού, ματσάρες που θα καθηλώσουν και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Το Νησί κινείται σε ρυθμούς Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, της μεγαλύτερης αναμέτρησης στην Αγγλία. Οι Reds έχουν το μομέντουμ, η Μάντσεστερ παίζει με την πλάτη στον τοίχο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στρέφει πάνω του τα βλέμματα.

Είναι το πρώτο Clasico χωρίς Μέσι και Κριστιάνο έπειτα από πολλά χρόνια! Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα χειρότερά της, η Ρεάλ καλείται να αφήσει στην άκρη τις εντός συνόρων γκέλες και να αποδείξει πως είναι το φαβορί. Clasico χωρίς λάμψη προηγούμενων ετών, αλλά με ονόματα βαριά σαν ιστορία.

Στην Ιταλία η πρωταθλήτρια Ίντερ υποδέχεται τη Γιουβέντους σε μια αντιστροφή ρόλων! Η «Μεγάλη Κυρία» καλείται να αφήσει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα και να κρατήσει επαφή με την κορυφή, ενώ οι «Νερατζούρι» να αποδείξει πως μπορεί να μείνει ψηλά.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα είναι στο Clasico, όμως το βράδυ της Κυριακής θα γνωρίσει κι αυτός από κοντά την καυτή ατμόσφαιρα της Μασσαλίας. Θα καταφέρει η Παρί να περάσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ;

Μάχη κορυφής και στη Super League! Ολυμπιακός vs ΠΑΟΚ και ο νικητής αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση! Ντέρμπι παντού και το Gazzetta σας βάζει στο κλίμα με τρελό κουίζ 20 ερωτήσεων για όλα όσα αφορούν τις πέντε ματσάρες.

Loading...