Ο Θανάσης Κατσαρής συνεχίζει για άλλα τρία χρόνια στην προεδρία του ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Κατσαρής συνεχίζει για άλλα τρία χρόνια στην προεδρία του ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Κατσαρής συνεχίζει για άλλα τρία χρόνια στην προεδρία του ΠΑΟΚ

bet365

Στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, παραμένει ο Θανάσης Κατσαρής, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα και με τις οποίες ανανέωσε τη θητεία του για ακόμη τρία χρόνια.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια συμπληρώνει ο Θανάσης Κατσαρής στον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Και συνεχίζει... Μετά την σημερινή επανεκλογή του στις ηλεκτρονικές, μέσω zoom, εκλογές, ο πολύπειρος παράγοντας θα συνεχίσει στο τιμόνι όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων του «Δικεφάλου», για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όταν θα συμπληρωθεί και η νέα τριετία στην προεδρία του Συλλόγου, θα έχει συμπληρώσει μισό αιώνα προσφοράς στον ΠΑΟΚ! Απίστευτο μα πέρα για πέρα αληθινό. Για έναν άνθρωπο που βρίσκεται μια ζωή στον ΠΑΟΚ. Για έναν απλό φίλο του «Δικεφάλου» που ξεκίνησε από τα τσιμέντα της θρυλικής Τούμπας, έγινε μέλος του Ερασιτέχνη το 1974, μέλος διοικήσεων του συλλόγου από το 1988 και πρόεδρος από το 1998.

Ο Θανάσης Κατσαρής όλα αυτά τα χρόνια γιγάντωσε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα, του «Δικεφάλου». Όταν ανέλαβε ως εκλεγμένος πρόεδρος το 1998 την διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο ΠΑΟΚ είχε οκτώ τμήματα και σήμερα υπερηφανεύεται ότι τα έχει φτάσει στα 21 τμήματα, τα περισσότερα με τεράστιες επιτυχίες, άλλωστε ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που διατηρεί ομάδες στη μεγάλη κατηγορία των πέντε (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, πόλο) βασικών ομαδικών αθλημάτων, όχι μόνο στους άνδρες, αλλά και στις γυναίκες!

Πιστός στρατιώτης της «ασπρόμαυρης» ιδέας όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας, ο Θανάσης Κατσαρής και η διοίκησή του είχε και θα έχει πάντα ευθύνες και για κεφαλαιώδη ζητήματα, όπως αυτό του γηπέδου της Τούμπας. Δεν είναι απλό θέμα. Το ξέρει και ο ίδιος. Όμως, δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ούτε στις αρχές, αλλά ούτε και στα πιστεύω του. Όπως δεν έκανε στο παρελθόν αποτελώντας το μεγαλύτερο «ανάχωμα» στις ουκ ολίγες απόπειρες να λεηλατηθεί η περιουσία του Συλλόγου.

Οι εκλογές

Η εκλογική διαδικασία όπως και η ΓΣ διεξήχθη διαδικτυακά, με τον Θανάση Κατσαρή να είναι ο μοναδικός υποψήφιος, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις εκλέχτηκαν οι: Καπετανάκης, Παπαδόπουλος Δημοκράτης, Ησαϊάδης, Μπεκιάρης, Πατρίδας, Ελευθεριάδης, Νικηφόρος, Χατζηγεωργίου, Στέφος, Μελισσόπουλος, Νικολαΐδης, Μάλλιος, Παυλίδης, Πετρίδης.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα