Ομόνοια: Kλείνει η συμφωνία με τον μεγιστάνα Τζον Χριστοδούλου

Ομόνοια: Kλείνει η συμφωνία με τον μεγιστάνα Τζον Χριστοδούλου

Newsroom
Ομόνοια: Kλείνει η συμφωνία με τον μεγιστάνα Τζον Χριστοδούλου

bet365

Ο δισεκατομμυριούχος Τζον Χριστοδούλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά της Ομόνοιας.

Εξελίξεις γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ομόνοιας. Το «τριφύλλι» ανακοίνωσε πως η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του μεγιστάνα, Τζον Χριστοδούλου, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση μετοχών της ομάδας της Λευκωσίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κύπρο οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Η ενημέρωση του συλλόγου:

«Ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος».

Το who is who του Τζον Χριστοδούλου

Ο Τζον Χριστοδούλου είναι 56 ετών και δραστηριοποιείται με στο Ηνωμένο Βασίλειο στον τομέα των ακινήτων. Έχει 2.000 οικιστικές και εμπορικές μονάδες στο κεντρικό Λονδίνο, με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες να εκτείνονται μέχρι τη Νέα Υόρκη και τη Βραζιλία. Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Ευρώπης στον τομέα του real estate και τρίτος πιο πλούσιος Κύπριος στον κόσμο με περιουσία €2,1 δισεκατομμύρια!

Γεννήθηκε το 1965 στην Κύπρο, κατάγεται από τον Σύσκληπο της Κερύνειας, όμως μετά και την εισβολή η οικογένεια του έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο. Στα 16 του ασχολήθηκε με την κοσμηματοποιία, όμως γρήγορα άλλαξε επαγγελματικό πεδίο μεταπηδώντας στα ακίνητα. Μεταξύ άλλων έχει δύο πεντάστερα ξενοδοχεία στο Κάναρι Γουάρφ του Λονδίνου.

Έχει τρία παιδιά και ζει κυρίως στο Μονακό. Ο Χριστοδούλου εκτός της επιχειρηματικής του δράσης ξεχωρίζει και για το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Είναι ο ιδρυτής των Yianis Group και του Yianis Christodoulou Foundation.

 

Τελευταία Νέα