Μπερμπάτοφ: Εχασε στις εκλογές για προεδρία στη βουλγάρικη ομοσπονδία και ζητάει επανάληψη (vid)

Κώστας Τόπας
Μπερμπάτοφ: Εχασε στις εκλογές για προεδρία στη βουλγάρικη ομοσπονδία και ζητάει επανάληψη (vid)

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν κατάφερε να εκλεχθεί, για μικρή διαφορά, πρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ωστόσο ζητάει επανάληψη των εκλογών, καθώς τρεις σύλλογοι δεν ψήφισαν.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην πατρίδα του.

Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ με μότο «The (R)evolution is here» (Η επανάσταση/εξέλιξη βρίσκεται εδώ) προσπάθησε να κερδίσει τις εκλογές έχοντας τη στήριξη κάποιων εκ των μεγαλύτερων ομάδων της γειτονικής χώρας. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ενδεχομένως ο ίδιος θα περίμενε καθώς έχασε από τον Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ, με μικρή διαφορά.

Ωστόσο, κατέθεσε αίτημα για επανάληψη των εκλογών, καθώς τρεις σύλλογοι δεν ψήφισαν. Νωρίτερα πάντως, ο Μιχαΐλοφ προσπάθησε να κηρύξει παράνομη την υποψηφιότητα του Μπερμπάτοφ, όμως έχασε τη μάχη στο δικαστήριο.

Το πρωί της Τρίτης (12/10) κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, για να αποδοκιμάσει τον Μιχαΐλοφ, ο οποίος βέβαια φαίνεται ότι έχει την στήριξη των περισσότερων προπονητών. Για παράδειγμα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάσεν Πετρόφ είχε ξεκαθαρίσει πως θα παραιτηθεί, αν ο Μπερμπάτοφ αναλάβει τα ηνία της προεδρίας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα