Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

bet365

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου πέρασε στην ΠΑΕ Άρης και σήμερα (7/10) έγινε η επίσημη παρουσίαση του τμήματος παρουσία και του Άκη Μάντζιου.

Κατόπιν συμφωνίας μεταξύ του ΑΣ Άρης και της ΠΑΕ, η τελευταία ανέλαβε την πλήρη διαχείριση της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας και σήμερα (7/10) πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσία του τμήματος. Στην εκδήλωση βρέθηκε μάλιστα και ο Άκης Μάντζιος ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μέλη της ομάδας καθώς επίσης και ο Γιοχάν Μπεναλουάν.

Η ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι έγινε… «Η επίσημη παρουσίαση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΡΗ ενόψει της νέας χρονιάς, αλλά και της Interwetten, Χρυσού Χορηγού του τμήματος, στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, τον Χρυσό χορηγό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΡΗ παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, ενώ την Interwetten εκπροσώπησαν ο Country Manager στην Ελλάδα, Μάριος Λευκαρίτης και ο Marketing Director, Ιπποκράτης Κορίτσογλου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η γυναικεία ομάδα μας, ενώ το παρών έδωσαν επίσης οι Απόστολος Μάντζιος και Γιόχαν Μπεναλουάν…».

 

Τελευταία Νέα