Ρίβερ - Μπόκα 2-1: Κάρτες, αποβολή, γκολ και γεμάτο «Μονουμεντάλ» παρά τους περιορισμούς (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρίβερ - Μπόκα 2-1: Κάρτες, αποβολή, γκολ και γεμάτο «Μονουμεντάλ» παρά τους περιορισμούς (vid)

bet365

Η Ρίβερ Πλέιτ θριάμβευσε απέναντι στη Μπόκα (2-1) στο «Μονουμεντάλ» που γέμισε ασφυκτικά παρά τους περιορισμούς για τον κορονοϊό. Τα είχε όλα το ντέρμπι, αποβλήθηκε από το 16΄ο Ρόχο, δυο γκολ ο Αλβάρες που έγινε ο πρώτος μετά τον Ιγουαΐν που σκοράρει δις στο superclasico σε αυτό το γήπεδο.

Η Ρίβερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι που μόνιμα κεντρίζει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, ξεπερνώντας τα σύνορα της Αργεντινής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Χούλιαν Αλβάρες που σκόραρε δις και έγινε ο πρώτος που το καταφέρνει αυτό σε superclasico στο «Μονουμεντάλ» μετά τον Γκονζάλο Ιγουαίν!

Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό με τον σκόρερ της Ρίβερ να κάνει απίθανη λόμπα για το 1-0, ενώ, στο 43' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινή προβολή.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει πολύ πιο άνετη νίκη και με το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 16ο λεπτό λόγω της αποβολής του Ρόχο, ωστόσο, η μοναδική διαφορά στο σκορ έγινε από τη Μπόκα που μείωσε στο τελικό 2-1 με κεφαλιά του Ζαμπράνο στις καθυστερήσεις.

Οι ποδοσφαιρικές Αρχές της Αργεντινής αναμένεται να πραγματοποιήσουν έρευνα αναφορικά με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, αφού το «Μονουμεντάλ» γέμισε παρά τους περιορισμούς για τον κορονοϊό...

 

Τελευταία Νέα