Πέτρος Κούκουρας: Ο Έλληνας προπονητής που ανέλαβε την κορυφαία ομάδα της Ουγκάντας

Δημήτρης Σαμόλης
Πέτρος Κούκουρας: Ο Έλληνας προπονητής που ανέλαβε την κορυφαία ομάδα της Ουγκάντας

bet365

Ο 32χρονος Έλληνας προπονητής, Πέτρος Κούκουρας, συμφώνησε με την κορυφαία ομάδα της Ουγκάντας, Sports Club Villa, και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Οι σπάνιοι -για τα ελληνικά δεδομένα- ποδοσφαιρικοί προορισμοί στην προπονητική καριέρα του Πέτρου Κούκουρα συνεχίζονται. Ο 32χρονος τεχνικός υπέγραψε για τρία χρόνια στην κορυφαία ομάδα της Ουγκάντας, την Sports Club Villa, η οποία έχει κατακτήσει 16 πρωταθλήματα!

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της χώρας, την Καμπάλα, όπου εδρεύει η Villa, και τη Δευτέρα (20/9) θα ανακοινωθεί η πρόσληψή του. Ο Κούκουρας, ο οποίος σπούδασε προπονητική και επιστήμη του αθλητισμού στην Αγγλία, εργάστηκε στο παρελθόν στην Πασίφικ Χίροους της Γκάνας, αλλά και ομοσπονδιακός προπονητής στην εθνική του Νοτίου Σουδάν.

Στην Ελλάδα έχει δουλέψει σε ΠΑΟΝΕ, Κορδελιό, Σπάρτη και Απόλλωνα Καλαμαριάς, αποτέλεσε σκάουτ της Ρέντινγκ, ενώ εργάστηκε ως προπονητής και τεχνικός διευθυντής σε ακαδημία της Κίνας (Desn Youth Football Club).

Το πρωτάθλημα στην Ουγκάντα ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου και ο Κούκουρας θα επιδιώξει να οδηγήσει τη Villa στο 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

 

Τελευταία Νέα