Η Ρέιντζερς απέβαλε οπαδούς επειδή τραγουδούσαν ρατσιστικό σύνθημα για παίκτη της Σέλτικ

Η Ρέιντζερς απέβαλε οπαδούς επειδή τραγουδούσαν ρατσιστικό σύνθημα για παίκτη της Σέλτικ

bet365

Τα ρατσιστικά συνθήματα κατά του Κιόγκο Φουρουχάσι της Σέλτικ από οπαδούς της Ρέιντζερς, δεν έμειναν ατιμώρητα.

Μπορεί τους οπαδούς των Ρέιντζερς και Σέλτικ να τους χωρίζουν πολλά (από τα πλέον μισητά ζευγάρια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο διαχρονικά), ωστόσο οι διοικήσεις τους είναι αμείλικτες όταν έχουν να αντιμετωπίσουν θέματα ρατσισμού.

Ένα από αυτά απασχόλησε την Ρέιντζερς καθώς οπαδοί «συνελήφθησαν» από κάμερα μέσα σε λεωφορείο που τους μετέφερε σε γήπεδο, να τραγουδούν ρατσιστικά συνθήματα κατά του Κιόγκο Φουρουχάσι.

Ο Ιάπωνας επιθετικός της Σέλτικ έγινε στόχος των οπαδών των περσινών πρωταθλητών, με κάποιον ομοϊδεάτη τους όμως να τραβάει σε βίντεο τα ρατσιστικά συνθήματα και αυτό να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Αρχικά η Σέλτικ διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό, κάνοντας λόγο για «αρρωστημένα ρατσιστική συμπεριφορά» κατά του ποδοσφαιριστή της, o οποίος επίσης αντέδρασε στα σόσιαλ.

Ακολούθως η Ρέιντζερς ανακοίνωσε πως θα διεξάγει έρευνα και με την ολοκλήρωσή της έκανε γνωστό πως οι δύο οπαδοί που συμμετείχαν σε αυτήν την ενέργεια, αποβάλλονται από τους αγώνες της ομάδας τους επ’ αορίστων.

Παράλληλα, ο σύλλογος δεν θα δώσει εισιτήρια σε μελλοντικούς αγώνες στους οπαδούς του συνδέσμου με τον οποίο ταξίδευαν οι δύο οπαδοί, για να δουν την ομάδα τους σε εκτός έδρας παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα