Οι Άγγλοι το φέρνουν σπίτι και ο Κέιν... ξεσπά!

Οι Άγγλοι το φέρνουν σπίτι και ο Κέιν... ξεσπά!
Δεύτερη μέρα των προημιτελικών του Euro και οι Άγγλοι κοντράρονται με τους Ουκρανούς.

Ο δρόμος των Άγγλων μέχρι τον τελικό είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ ξέρουν πολύ καλά πως φέτος έχουν την ευκαιρία της ζωής τους για να πάρουν το Euro. Πρώτος αντίπαλος στα προημιτελικά οι Ουκρανοί, ενώ στον ημιτελικό θα περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Δανία-Τσεχία.

Αν δεν τον πάρουν φέτος πότε θα το πάρουν; Aν δεν φτάσουν μέχρι τον τελικό, πότε θα έχουν την ευκαιρία να πάνε. Τα Λιοντάρια σε όλη την πορεία τους έπαιξαν στο Wembley και το ματς με την Ουκρανία θα είναι το μοναδικό που θα πρέπει να ξενιτευτούν. Αν περάσουν όμως, ημιτελικός και τελικός θα γίνει σε γεμάτο παρακαλώ Wembley κάτι που μπορεί να δώσει... φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Αγγλίας.

Οι Άγγλοι μετρούν 3 νίκες και 1 ισοπαλία μέχρι τώρα στη διοργάνωση και σε κανένα ματς από αυτά δεν δέχθηκαν γκολ, κάτι που μαρτυρά την εξαιρετική δουλειά της άμυνας και ειδικότερα των Πίκφορντ, Στόουνς και Μαγκουάιρ. To 3.00 της... αρμάδας του Στέρλινγκ για κατάκτηση δεν μπορείς να το αγνοήσεις.

τυτυτ

Πολλές φορές έχει γίνει χρήση VAR στο φετινό Euro και δεν είναι απίθανο να ξαναγίνει και στο παιχνίδι των Ουκρανών με τους Άγγλους. Στο Instagram του Gazzetta σας θέσαμε το ερώτημα αν θα χρησιμοποιηθεί το VAR για γκολ και το ΝΑΙ συγκέντρωσε το 65% των ψήφων σας και το βρίσκουμε στο 1.34 στη bwin.

O Xάρι Κέιν από την πλευρά του θέλει να αποδείξει πολλά για άλλη μια φορά. Στην Τότεναμ αρκετές φορές έδωσε ασίστ και έβαλε γκολ στο ίδιο ματς. Το να το κάνει και απόψε, προσφέρεται στο 7.00 στη bwin,

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Δανία κοντράρεται με την Τσεχία σε ένα ανοιχτό ματς με φαβορί τους Σκανδιναβούς. Στο instagram του Gazzetta τέθηκε το ερώτημα ποιος εκ των Σικ και Μπρέθγουεϊτ θα σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ, με τον Τσέχο να παίρνει το 76%. Στη bwin ο Τσέχος δίνεται στο 23.00 ενώ ο Δανός στο 29.00

ττ

Τώρα για τον νικητή του ματς, η πλάστιγγα γέρνει προς τη Δανία. Η παρέα του Κιάερ αποτελεί μία από τις ομάδες που παίζουν το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση και έχουν συσπειρωθεί μετά την κατάρρευση του Έρικσεν κόντρα στην Φινλανδία. Οι Δανοί παίζουν σε κάθε ματς και για τον ηγέτης τους και η νίκη τους στο 2.10 είναι μια εξαιρετική επιλογή με τα όσα μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής.

 

Τελευταία Νέα