It's coming home, αλλά τους Γερμανούς τους ρωτήσατε;

Το Wembley έχει ντέρμπι Αγγλία - Γερμανία και από πίσω του μια παράδοση με αριθμούς που προκαλούν… ίλιγγο! Ποιος θα πανηγυρίσει στο τέλος;

«It's coming home. It's coming, Football's coming home» τραγουδούν οι Αγγλοι και είναι έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού με τους Γερμανούς στο Wembley. Άλλωστε, 45.000 οπαδοί ετοιμάζουν καυτή υποδοχή στη Μάνσαφτ και όλοι έχουν να θυμούνται μια ιστορική επιτυχία. Αυτή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966! Η μοναδική άλλωστε μέχρι σήμερα! Απόδοση 2.55 στην bwin να νικήσει η ομάδα του Σάουθγκεϊτ στο μεγάλο ραντεβού!

Μπορεί λοιπόν οι φίλοι των «τριών λιονταριών» να τραγουδούν, αλλά το πρωτοσέλιδο της Daily Mail τα λέει όλα...«Ωχ, όχι. Όχι πάλι οι Γερμανοί». Η αιτία της συγκεκριμένης αντίδρασης; Στις επτά τελευταίες επισκέψεις της η Γερμανία είναι αήττητη, έχει πάρει τον αέρα των Βρετανών μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Στην bwin, το διπλό της ομάδας του Λεβ προσφέρεται στο 2.85.

Η μοίρα το έφερε, ώστε δυο μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να τα λένε πρόωρα, στη φάση των «16». Οι συναντήσεις του σε EURO σκέτο... θρίλερ, με τη Μάνσαφτ να έχει δυο προκρίσεις στη ρώσικη ρουλέτα. Μάλιστα, το ενδεχόμενο να κριθεί η μάχη των δυο στα πέναλτι, βρίσκεται σε απόδοση 5.75 στην bwin!

Εξάλλου, το λένε και οι αριθμοί: Τα «τρία λιοντάρια» δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε νοκ άουτ ματς EURO, μιας και τέσσερις φορές βρέθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι και μόλις μια προκρίθηκαν, το 1996 με την Ισπανία. Μαντέψτε που; Στο Wembley!

Στο King of Europe της bwin, ο θρόνος με τα έπαθλα* σε περιμένει! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Βέβαια, για να φτάσουν μέχρι τους «16» οι Αγγλοι ίδρωσαν, τα βρήκαν σκούρα με τη Σκωτία μένοντας στο μηδέν, ωστόσο, νίκησαν Τσεχία και Κροατία με 1-0. Οι τέσσερις τελευταίες επιτυχίες είχαν αυτό το σκορ, με τον Τύπο να μιλά για πρόβλημα στην επίθεση, αλλά να… χαμογελά και για την ανασταλτική της λειτουργία, αφού είναι η μοναδική ομάδα του τουρνουά που δεν έχει δεχθεί γκολ! Να επαναληφθεί το 1-0 για πέμπτη διαδοχική φορά προσφέρεται στη bwin στο 8.50!

Στον αντίποδα, οι Γερμανοί αναζητούν την αμυντική τους ταυτότητα, αυτή που έχουν απωλέσει από το EURO του 2016. Αλλωστε, μετά το 3-0 επί της Σλοβακίας δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους σε μεγάλα τουρνουά σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια. Ετσι, την απόδοση του να σκοράρουν και οι δυο ομάδες τη βρίσκουμε στο 1.80 στην bwin. Μόνο μια φορά ήταν τόσο… άσχημο το σερί της Μάνσαφτ, την περίοδο 1934-1954, όταν και δεχόταν γκολ σε εννέα διαδοχικά παιχνίδια.

bwin - Σούπερ αποδόσεις και νέα ειδικά στοιχήματα στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα! |21+

Ο Χάρι Κέιν μπήκε στο EURO 2020 με την αυτοπεποίθηση στα ύψη! Εξάλλου, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Νησί και οι ελπίδες των Άγγλων για διάκριση είναι στα πόδια του. Βέβαια, έπειτα από τρία ματς, ο αρχηγός δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Ο Σάουθγκεϊτ τον στηρίζει και ούτε καν σκέφτεται να τον αφήσει εκτός βασικού σχήματος. O πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ 2018 δημιούργησε πέντε ευκαιρίες στα ματς του ομίλου. Θα σπάσει το ρόδι στο φετινό τουρνουά στο ματς με τη Γερμανία; Απόδοση 2.70 να τα καταφέρει!

Πάντως, το επιθετικό βάρος της Αγγλίας σηκώνει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος έχει πετύχει τα δυο γκολ της ομάδας στο EURO 2020. Mε 14 γκολ στα 19 τελευταία είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά. Μπαίνει ορεξάτος, δίνει μάχες και το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος στη μάχη του Wembley προσφέρεται σε απόδοση 7.00 από τη bwin!

H Γερμανία από την άλλη, θα κάνει τα πάντα για να μην παρασυρθεί από το ρυθμό των Αγγλων. Κι αν κάποιος μπορεί να κάνει τη διαφορά, αυτός είναι ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος φρόντισε να βάλει τη σφραγίδα του στη φετινή εξαιρετική πορεία της Σίτι. Ο Γερμανός μέσος είναι και ο μοναδικός παίκτης της Μάνσαφτ που έχει σκοράρει στον «Ναό» και μάλιστα δυο φορές, μια ως παίκτης της Ντόρτμουντ το 2013 και μια ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ. Γκουντογκάν για σκόρερ και νίκη Γερμανίας στο 8.50!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές