Λέτε να έχουμε νέα εξάρα στο Ισπανία-Κροατία;

Λέτε να έχουμε νέα εξάρα στο Ισπανία-Κροατία;
Η φάση των 16 συνεχίζεται στο Euro με τις μάχες Κροατία-Ισπανία και Γαλλία-Ελβετία.

Πιθανότατα είναι το πιο αμφίβολο ζευγάρι από αυτά των «16». Ναι, πιο αμφίβολο και από το Αγγλία-Γερμανία αλλά και από το Βέλγιο-Πορτογαλία. Ισπανοί και Κροάτες δεν ενθουσίασαν στα πρώτα ματς των ομίλων αλλά έκαναν την δουλειά στο τελευταίο. 3-1 η Κροατία την Σκωτία και 5-0 η Ισπανία την Σλοβακία.

Μία Ισπανία που δεν πείθει αλλά μπορεί να κάνει ζημιά ανά πάσα στιγμή. Κάπως έτσι είχε προκύψει και η εξάρα κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο πριν τρία χρόνια για το UEFA Nations League. Αλλη ομάδα θα πείτε τότε η Ισπανία και θα συμφωνήσουμε. Ομως όταν βρίσκουν ρύθμο οι Ισπανοί μπορούν να πάνε το ματς σε μεγάλα σκορ (όπως συνέβη και με την Σλοβακία). To 6+ γκολ στο ματς πάντως το βρίσκουμε σε απόδοση 11.00 στη bwin.

Βέβαια οι Κροάτες είχαν πάρει την (άτυπη) ρεβάνς νικώντας 3-2 και σίγουρα στις μεγάλες διοργανώσεις δείχνουν πιο σοβαροί. Μη ξεχνάτε πως μιλάμε για την φιναλίστ του Mundial της Ρωσίας.

Μη ξεχνάμε λοιπών πως οι Κροάτες είναι φιναλίστ του Mundial και παρόλο που λείπουν πλέον μεγάλοι παίκτες όπως ο Ράκιτιτς και ο Μάντζουκιτς δεν πρέπει να τους ξεγράφουμε.

rtr

Η ποιότητα των Μόντριτς-Μπρόζοβιτς-Κόβατσιτς μπορεί να κάνει τη διαφορά απέναντι σε μια Ισπανία που δεν έχει πείσει αν εξαιρέσει κανείς το ματς με τη Σλοβακια και τα... δώρα του Ντουμπράβκα. Το 6.50 στη νίκη της Κροατίας έχει μεγάλο ρίσκο, αλλά πότε θα ξαναβρεις τους Κροάτες σε τέτοια απόδοση.

Στο instagram του Gazzetta σας θέσαμε το ερώτημα ποιος εκ των Μοντριτς και Μοράτα θα δεχθεί κίτρινη κάρτα, με τον Κροάτη να παίρνει το 54% και να προσφέρεται στο 7.50 στη bwin και τον Ισπανό φορ στο 4.50.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, οι Γάλλοι κοντράρονται με τους Ελβετούς. Οι τρικολόρ είναι μια ομάδα που και δύο λεπτά να ανεβάσει ρυθμό της αρκεί για να γίνει επικίνδυνη και να κάνει τη ζημιά. Το 1.60 της Γαλλίας δίνει μια safe επιλογή και η ποιότητα τους από τη μέση και μπροστά δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο.

Πάμε τώρα και στο ερώτημα που σας θέσαμε στο instagram του Gazzetta. Ρωτήσαμε αν θα βάλουν γκολ και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και το όχι πήρε το 68% (προσφέρεται στο 1.12 στη bwin), ενώ το goal/goal στο ημίχρονο το βρίσκουμε στο 5.25.

llll

 

Τελευταία Νέα