Ξεκινάνε τα νοκ-αουτ, θυμόμαστε το Goal 3

Ξεκινάνε τα νοκ-αουτ, θυμόμαστε το Goal 3
Ο Μάκης Παπασημακόπουλος είδε όνειρο πως έχασε κρίσιμο «μπενάλτ» και μπλέκει κινηματογράφο, Βέρνερ και Αγγλία.

το logo της Novibet

Για λόγους με τους οποίους δεν θα ασχοληθώ τώρα (καλά ίσως και ναι), σήμερα (Σάββατο 26 του μηνού), σηκώθηκα έχοντας δει εφιάλτη ότι μου έδωσαν ρόλο στο Goal 3.

Θα μου πείτε για μια ακόμη φορά ΔΙΚΑΙΑ, πως ρε λεβέντη και τι μας νοιάζει εμάς τι εφιάλτες βλέπεις, φίλοι σου είμαστε; Σωστό αυτό, αλλά από την άλλη επειδή ακριβώς ΔΕΝ είσθε φίλοι μου (σοφή κίνηση από μεριάς σας σε κάθε περίπτωση) δεν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ μοιραστώ το όνειρό μου.

Όπως θα θυμούνται οι πιστοί αναγνώσται και αναγνώστριαι της σθήλης, ο συντάκτης αυτός εδώ πέρα που τα γράφει, έχει μια ελαφρώς παθολογική σχέση με την εθνική Αγγλίας. Ως τέτοιος που είναι, ο εφιάλτης του Goal 3 δεν φαντάζει τόσο περίεργος.

Τρίτο και χειρότερο.

Τι είναι το Goal 3; Σωστή ερώτηση, όσο και απογοητευτική. Το Goal 3 λεπόν είναι το δεύτερο σήκουελ της τριλογίας Goal, μιας ποδοσφαιρικής κινηματογραφικής σειράς που ξεκίνησε με αρκετές φιλοδοξίες, αλλά κάπου μετά το πρώτο σήκουελ, τα κινηματογραφικά ταμεία είπαν «μωρέ δεν πάτε πιο ‘κει γιατί μας κουράσατε;», οπότε και οι παραγωγοί αποφάσισαν ότι το μπάτζετ είναι κάτι σχετικό (από εδώ μάλλον παίρνουν σημειώσεις πολλές ομάδαι στην Ελλάδα) και σκέφτηκαν να φτιάξουν το τελευταίο σήκουελ της σειράς με 100 ευρώ και ένα καφάσι μπύρες.

Το αποτέλεσμα είναι απακαρδιωτικά άθλιο, αλλά ταυτόχρονα, στην γενικότερη σφαίρα των κακών ταινιών που αγαπώ, αδιανόητα επική ακριβώς επειδής είναι άθλια.

Έστω και έτσι όμως λεβέντη μου, σας ακούω να ξαναλέτε, σήμερα έχει Ουαλίες – Δανίες και Ιταλίες – Αυστρίες, την ίδια στιγμή που το Goal 3 ακολουθεί την πορεία της εθνικής Αγγλίας στο μουντιάλ. ΑΡΑ ΤΙ ΦΑΣΗ.

Θα το βάλει ο Τίμο σας λέω.

Άλλη μια καλή ερώτηση εκ μέρους σας και μπραβο όχι-φίλοι μου. Η απάντηση απλή: ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΑΚΙ ΜΑΣ, ΕΙΚΑΖΩ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΜΠΕΝΑΛΤ ΑΠΟ ΤΙΜΟ ΒΕΡΝΕΡ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ Η ΠΙΚΡΑ.

Πρώτοι εδώ το ακούσατε, παίχτε σπίτια, απλά μην μου τα ζητάτε μετά.

Γιατί το Goal 3 ξαναρωτάτε; Καθίστε γύρω από το τζάκι να σας πω. Στο Goal 3 λοιπόν και μάλιστα στην σκηνή που θα σας παραθέσω ως επίλογο, η εθνική Αγγλίας παίζει μια θέση στα ημιτελικά κόντρα στην Πορτογαλία, με την διαδικασία των ΜΠΕΝΑΛΤ να καλείται να βγάλει τον νικητή.

Θα πίστευε κάποιος, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΒΛΑΚΩΔΩΣ, ότι αφού ο πρωταγωνιστής της ταινίας παίζει με την εθνική Αγγλίας, θα βάνει το νικητήριο γκολ και φύγαμε στους ουρανούς αδέρφια. Επειδή όμως το Goal 3 είναι πίκρα, το ίδιο και η εθνική Αγγλίας, ο πρωταγωνιστής ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΠΕΝΑΛΤ και η εθνική Αγγλίας αποκλείεται. Στα ΜΠΕΝΑΛΤ.

Γιατί ακόμα και στις ταινίες, εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν, εκεί που ο Γιούαν Μαγκρέγκορ κάνει σάλτο διπλό σαν δύτης, προσγειώνεται στα πόδια του και κόβει τον Νταρθ Μολ στην μέση (δηλαδή α κάντε μας την χάρη), η Αγγλία χάνει στα πέναλτι.

Το είδα στον ύπνο μου. Ότι μου έδωσαν ρόλο στο Goal 3. Και δεν σας είπα και το καλύτερο: ΠΡΟΦΑΝΩΣ μου έδωσαν τον ρόλο του τύπου που χάνει το μπενάλτ. Γιατί εφιάλτης είπαμε.

Ποια σκηνή; ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ

Ναι, έχω σοβαρά προβλήματα, ας το ξεπεράσουμε.

Θα έλεγα ένα ΚΑΜΟΝ ΗΝΓΚΛΑΝΤ για το τέλος, αλλά ούτε που το τολμάω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μάκης Παπασημακόπουλος
Μάκης Παπασημακόπουλος