Πρόσωπο των ημερών ο Μπάμπα στην Γκάνα

Πρόσωπο των ημερών ο Μπάμπα στην Γκάνα

bet365

Ο Ραχμάν Μπάμπα κατά τη διάρκεια των διακοπών του βρέθηκε στην Γκάνα και προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά προς την τοπική κοινωνία και τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο.

Ο Ράχμαν Μπάμπα δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε το ταξίδι του στο χώρο του ποδοσφαίρου μέχρι να φτάσει από την Ταμάλε της Γκάνας στο Λονδίνο και στο Stamford Bridge.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στη γενέτειρά του και προέβη σε μια πολύ σημαντική δωρεά, προς ενίσχυση του τοπικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα δώρισε 156 ποδοσφαιρικές μπάλες κι άλλα βοηθητικά εξαρτήματα για προπονήσεις, σε 52 Ακαδημίες της περιοχής, ενώ στήριξε οικονομικά τις τοπικές ενώσεις και σωματεία καταβάλλοντας χρήματα για τα λειτουργικά τους έξοδα.

Η κίνηση του Μπάμπα δεν πέρασε απαρατήρητη από την τοπική κοινωνία, με τον πρόεδρο της Ένωσης της Βόρειας Περιφέρειας, Αλχάτζι Αλχασάν Αμπού Χασάν Ραχζό, να τον συγχαίρει για τη δωρέα, καλώντας παράλληλα κι άλλους διεθνείς ποδοσφαιριστές να προβούν σε ανάλογες κινήσεις ενίσχυσης του εθνικού ποδοσφαίρου.

Photo: ghanasoccernet

 

Τελευταία Νέα