Φοβού τους Σκανδιναβούς: Υπάρχουν λόγοι για να σκοράρουν οι Πόουλσεν και Πούκι

Φοβού τους Σκανδιναβούς: Υπάρχουν λόγοι για να σκοράρουν οι Πόουλσεν και Πούκι
To Εuro συνεχίζεται και το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 ματς που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Aκόμα μια μέρα παρέα με το Euro και το πρόγραμμα είναι γεμάτο με 4 παιχνίδια να υπόσχονται γκολ και συγκινήσεις.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Βόρειας Μακεδονίας με την Ολλανδία. Οι οράνιε έχουν προκριθεί ήδη στην επόμενη φάση, ενώ οι αντίπαλοι τους δεν έχουν καταφέρει να μαζέψουν βαθμό.

bwin

Το ερώτημα που σας θέσαμε στο Instagram του Gazzetta ήταν το ποιος εκ των Βαϊνάλντουμ ή Πάντεφ θα έχει περισσότερα σουτ στην εστία. Ο Ολλανδός πήρε το 80% και προσφέρεται στο 4.00 στη bwin, ενώ ο Πάντεφ δίνεται στο 3.25 στη bwin.

Σχετικά τώρα με τον νικητή του ματς, η ποιότητα των Ολλανδών ξεχωρίζει και δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Το 2/2 της ομάδας του Ντε Μπουρ προσφέρεται στο 1.80 στη bwin 2.35. Είναι σίγουρα μια απόδοση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Πάμε και στο ματς της Ουκρανίας με την Αυστρία. Oι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς και ξέρουν πως με νίκη θα περάσουν στην επόμενη φάση, ενώ μπορεί να τους φτάνει και η ισοπαλία. Οι Αυστριακοί θα έχουν ξανά στην 11άδα του επικίνδυνο Αρναούτοβιτς, ενώ περιμένουν πολλά από Σάμπιτζερ και Αλάμπα. Η νίκη τους στο 3.80 έχει μεγάλο ρίσκο, αλλά αξίζει.

bwin

Μην ξεχνάτε τη μάχη της Φινλανδίας με το Βέλγιο. Το ερώτημα που σας τέθηκε ήταν ποιος θα σκοράρει με κεφαλιά κ των Λουκάκου και Πούκι. Ο πρώτος συγκέντρωσε το 88% και προσφέρεται στη bwin στο 5.75, ενώ ο δεύτερος πήρε το 12% και τον συναντάμε στο 21.00.

Τέλος πάμε υπάρχει το ματς της Ρωσίας με τη Δανία. Ο Έρικσεν είναι γερός και γλίτωσε τον κίνδυνο και οι Δανοί θα παίξουν και για αυτόν. Με την εικόνα που έχουν παρουσιάσουν οι μηδέν βαθμοί τους αδικούν. Με νίκη τους, μπορεί να έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 3 βαθμούς μεταξύ Δανίας, Ρωσίας και Φινλανδίας. H νίκη της Δανίας προσφέρεται στο 1.72 στη bwin.

bwin

Σας θέσαμε και ερώτημα για το ποιος θα σκοράρει πρώτος εκ των Πόουλσεν και Ζόμπνιν. Ο Δανός φορ δίνεται στο 5.50, ενώ ο Ρώσος προσφέρεται στο 29.00.

 

Τελευταία Νέα