Γερο-Γιοβάισα: Άντε να νυχτώσει να δούμε το ντέρμπι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Άντε να νυχτώσει να δούμε το ντέρμπι!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν μπορεί να περιμένει ννα περάσουν οι ώρες και να στηθεί μπροστά από την τηλεόραση για την ματσάρα του «Γουέμπλεϊ» ανάμεσα σε Αγγλία και Σκωτία!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Το πρόγραμμά μου είναι φιξαρισμένο από... μέρες, ειδικά τώρα που έχω πει να μπω σε summer mood και να προσπαθήσω να κάνω διατροφή. Σήμερα έχει παραγγελία φίλοι μου! Γιατί σήμερα έχει ματσάρα!

Στο «Γουέμπλεϊ», Αγγλία και Σκωτία μακάρι να μας δείξουν γιατί περιμένουμε το νεύρο και την ένταση σε μια τέτοια βρετανική μάχη.

Και φυσικά στο τέλος του αγώνα, μακάρι να πούμε «τσάμπα φάγαμε και σήμερα», και να έχουμε βγάλει πάλι τα έξοδα...

Στο 100ο παιχνίδι τους με επίσημη μορφή, η Σκωτία φιλοξενείται στο «Γουέμπλεϊ» για 33η φορά. Οι Σκωτσέζοι όπως έδειξαν και απέναντι στην Τσεχία δεν έχουν τα σωστά τελειώματα μπροστά από την αντίπαλη εστία, τα «λιοντάρια» έχουν καταφέρει ν' αποκτήσουν δυνατό κέντρο άμυνας με μπακ που ξέρουν να βοηθούν πολύ. Γι' αυτό και η νίκη των Άγγλων δίχως να δεχθούν γκολ μου αρέσει σαν μια σκέψη για το μεγάλο ντέρμπι...

Από εκεί κι έπειτα για να πάμε και σε... πιο ειδικά πράγματα, λόγω της μεγάλης τους κόντρας, όσο ενωμένοι κι αν εμφανιστούν πριν την έναρξη του ματς όπου θα γονατίσουν όλοι μαζί κατά του ρατσισμού, το παιχνίδι μάλλον θα πρέπει να το περιμένουμε αρκετά κλειστό και... υπομονετικό.

Η επιλογή για Χ ημίχρονο και τελική νικήτρια την Αγγλία πάλι, να σας πω την αλήθεια, μου φαίνεται ως ένα σενάριο με αρκετές πιθανότητες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα