Η σιγουριά του Λεβαντόφσκι και των Ισπανών

Η σιγουριά του Λεβαντόφσκι και των Ισπανών
Το Εuro συνεχίζεται και στη μάχη ρίχνεται η Πολωνία και η Ισπανία, με τον Λεβαντόφσκι να... ακωνίζει τα μαχαίρια του.

Η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συνεχίζεται και το Euro για άλλη μια μέρα έχει 3 αναμετρήσεις.

Στις 16:00 οι Σκωτσέζοι κοντράρονται με τους σκληροτράχηλους Τσέχους σε ένα ματς κομβικό για την πορεία των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

Οι τυπικά γηπεδούχοι Σκωτσέζοι έχουν μια εξαιρετή τριπλέτα που παίζει στην Premier League (Tίρνεϊ, Ρόμπερτσον, ΜακΤόμινεϊ) και οι 2 πρώτοι θα πάρουν μεγάλο μέρος των επιθέσεων όντας ακραία μπακ με μεγάλες ευθύνες και καλή σέντρα.

44444

Είναι μεγάλο ρίσκο το 2.75 που προσφέρεται στον άσσο, ωστόσο αξίζει και με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ της.

Πάμε και στο ματς της Πολωνίας με τη Σλοβακία. Ο Λεβαντόφσκι είναι το σημείο αναφοράς για την ομάδα του και το 2.88 που προσφέρεται για να βάλει πρώτος γκολ είναι δελεαστικό. Aπό την άλλη ο εγκέφαλος της Σλοβακίας, ο έμπειρος από την πορεία του στη Νάπολι Μάρεκ Χάμκι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο με τη δημιουργία και τα σουτ που μπορεί να πάρει έξω από την περιοχή.

Το 2.15 στο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες που δίνεται από τη bwin είναι τίμιο και μπορεί να βγει σχετικά νωρίς, αφού και οι 2 ομάδες δεν είναι και οι καλύτερες στα μετόπισθεν.

ioi

Τέλος η Ισπανία κοντράρεται με τη Σουηδία. Οι Ισπανοί δεν έχουν τις προσωπικότητες που ειχαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πάντα είναι επικίνδυνοι με την ποιότητα τους. Moράτα , Φεράν Τόρες, Ζεράρ Μορένο είναι ικανοί να βγάλουν τον άσσο από ημίχρονο που δίνεται στο 1.95 στη bwin.

Δύσκολα θα γκελάρει η φούρια ρόχα στην πρεμιέρα, εκτός και αν ο Μπεργκ έχει άλλη άποψη.

υθυθυ

 

Τελευταία Νέα