Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ κέρδισαν 15-0 και έγραψαν ιστορία!

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ κέρδισαν 15-0 και έγραψαν ιστορία!

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ κέρδισαν 15-0 και έγραψαν ιστορία!

bet365

Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της πέτυχε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ συντρίβοντας τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με 15-0.

Με το γκολ που πέτυχε Ελένη Κακαμπούκη ένα λεπτό πριν από το τέλος της αναμέτρησης γράφτηκε ιστορία για την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το άκρως εντυπωσιακό 15-0 επί του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας έδωσε στις «ισόβιες πρωταθλήτριες» το εισιτήριο για τον τελικό του Πρωταθλήματος, και παράλληλα αποτελεί τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στην ιστορία του «Δικεφάλου», που μέχρι σήμερα είχε επικρατήσει τρεις φορές με 14-0, η τελευταία πριν από μια εβδομάδα κόντρα στην Καστοριά.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ παρουσίασαν, για ακόμη μία φορά, ένα εξαιρετικό πρόσωπο, με τον προπονητή Πέριτσα Κρστσιτς να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις νεαρές αθλήτριες της ομάδας.

Οι «ασπρόμαυρες» έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την παρουσία τους στον Βόρειο Όμιλο, πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό του Πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/6) στο Βόλο.

Τα γκολ: Σπυριδωνίδου 3′, 45+1, 46′, Πούλιου 12′, 18′, 41′, Ασιχίδου 22′ 70′ (αυτογκόλ), Μπαξεβάνου 48′, Πίτσιου 50′, Μήτκου 55′, Καραπέτσα 76′, Στράντζαλη 80′, Μάρκου 81′, Κακαμπούκη 89′.

 

Τελευταία Νέα