Euro 2020: Χωρίς αυτά τα 10 δεν γίνεται

Euro 2020: Χωρίς αυτά τα 10 δεν γίνεται
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη σέντρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει…

Παίρνουμε θέσεις για το Ευρωπαϊκό, μια διοργάνωση που ξυπνάει μνήμες 2004 στους Έλληνες, παρόλο που η Ελλάδα δε συμμετέχει. Ευρωπαϊκό χωρίς Έλληνες, όμως, δεν γίνεται.

Τεράστιο το ενδιαφέρον εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Όλοι μπορούν να γράψουν τη δική τους ιστορία στη διοργάνωση με αυτά τα 10 σημεία-κλειδιά:

  1. Σηκώνοντας τη EuroNovileague μπορεί κανείς να κερδίσει 2.020.000€* και να αφήσει το στίγμα του σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς μετρητών που έγιναν ποτέ! Όλα αυτά εντελώς δωρεάν και χωρίς κλήρωση, προβλέποντας σωστά τα 20 από 51 σκορ των αγώνων του Ευρωπαϊκού και μπορεί να κερδίσεις έως 2.020.000€*.

  2. Αν κάποιος επιλέξει να στοιχηματίσει στους αγώνες του Ευρωπαϊκού, μπορεί να το κάνει σε σούπερ αποδόσεις, αφού όλοι οι αγώνες (και οι 51) του τουρνουά προσφέρονται με 0% γκανιότα***!

  3. «Σύμμαχος» των παικτών η νέα προσφορά** Δύο & Νίκησες όπου αν η ομάδα που έπαιξες να νικήσει προηγηθεί με 2 γκολ, τότε το στοίχημά σου πληρώνεται κανονικά ως κερδισμένο, ακόμη κι αν τελικά η αντίπαλη ομάδα ισοφαρίσει ή κερδίσει το ματς. Αν, βέβαια, δεν φτάσει κανείς μέχρι τέλους, τότε υπάρχει διαθέσιμο και το πιο εξελιγμένο Cash out της αγοράς με το Partial / Stop Loss Cash Out**.

  4. Όντας κάποιος στο περιβάλλον της Novibet, μπορεί να απολαμβάνει ακόμα μια ευχάριστη παρέα, στο Betradio. Καθημερινές δωρεάν εκπομπές από επώνυμους δημοσιογράφους, αλλά και Live Betting Tips για τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού.

  5. Καθημερινές στοιχηματικές αγορές και Combo στοιχήματα σε SUPER ενισχυμένες αποδόσεις. Παράλληλα, διαθέσιμα υπάρχουν και πρωτότυπα ειδικά στοιχήματα και μεγάλη γκάμα από Fun Bets!

  6. Νέες στοιχηματικές αγορές για το τι θα συμβεί μέσα στα επόμενα λεπτά του εκάστοτε αγώνα, που εκτοξεύουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

  7. Εντυπωσιακό περιβάλλον στο Live των αγώνων. Νέα γηπεδάκια, με ακόμα καλύτερα γραφικά, χρήσιμα στατιστικά και συνθέσεις των ομάδων.

  8. Όλα τα παραπάνω με την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ταχύτητα που προσέδωσε η στρατηγική συνεργασία της Novibet με την Microsoft (Microsoft Azure Cloud).

  9. Κάτι που ασφαλώς έκανε το Mobile περιβάλλον ακόμα πιο γρήγορο και ελκυστικό!

  10. Στο νο.10 και στα βραβεία «Καλύτερη Gaming τεχνολογία διεθνώς» (EGR Operator Awards – 11/2020) και «Καλύτερη Στοιχηματική από κινητό και App διεθνώς» (SBC Awards – 12/2020) αποτυπώνονται πλήρως τα παραπάνω σημεία-κλειδιά!

Σε αυτό το Ευρωπαϊκό παίζεις νόμιμα, υπεύθυνα, γρήγορα και με την αξιοπιστία της Novibet! Γράψε τη δική σου ιστορία…

 

Τελευταία Νέα