Ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;

Ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;
Κέιν, Ρονάλντο, Λουκάκου και Ιμόμπιλε δείχνουν έτοιμοι να πάρουν στις πλάτες τις ομάδες τους και να βγουν πρώτοι σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ποιος θα ξεχωρίσει;

Η μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού είναι προ των πυλών και οι μεγάλοι σκόρερς… ετοιμάζονται για σπουδαίες παραστάσεις! Ποιος θα επικρατήσει; Ο δωρεάν διαγωνισμός Predictor* παίζει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με 100.000 € μετρητά!

bwin

Χάρι Κέιν | Αγγλία

Η σεζόν μπορεί να μην εξελίχθηκε και τόσο καλά για την Τότεναμ, όμως ο Κέιν ξεχώρισε και φέτος. Τερμάτισε στην 1η θέση των σκόρερ της Premier League με 23 γκολ, από τα οποία μόλις 4 ήρθαν με πέναλτι, ενώ εξέλιξε το παιχνίδι του ακόμη περισσότερο, παίζοντας πιο πίσω και μοιράζοντας τη μία ασίστ μετά την άλλη. Ένας από τους πληρέστερους επιθετικούς στον κόσμο, θα είναι ξανά το βαρύ πυροβολικό της Αγγλίας, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του EURO. Άλλωστε, κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ του 2018 με 6 γκολ, ενώ στα προκριματικά του EURO ήταν ο πρώτος σκόρερ με 12 τέρματα. Απόδοση 8.00 στην bwin να βγει πρώτος σκόρερ ο Κέιν.

bwin - ΔΩΡΕΑΝ Διαγωνισμός Predictor με €100.000 μετρητά*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κριστιάνο Ρονάλντο | Πορτογαλία

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, πέτυχε ακόμη έναν στόχο στην καριέρα του: αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Serie A φέτος με 29 γκολ και ήταν από τους λόγους που η σεζόν δεν πήγε τελείως χαμένη για τη Γιουβέντους, η οποία στο φινάλε τερμάτισε στην 4άδα. Εμεινε στη 2η θέση των σκόρερ το 2016, όταν η Πορτογαλία έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου και τώρα, στο τελευταίο του EURO, θέλει να φτάσει και ο ίδιος μέχρι την κορυφή. Άλλωστε, χρειάζεται ακόμη μόλις 6 τέρματα με την εθνική του ομάδα για να σπάσει το ρεκόρ του Αλί Νταεΐ, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 109. Απόδοση 13.00 στην bwin να βγει πρώτος σκόρερ ο Ρονάλντο.

bwin - ΔΩΡΕΑΝ Διαγωνισμός Predictor! Κάθε σωστή πρόβλεψη σε φέρνει πιο κοντά στα €100.000 μετρητά*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ρομέλου Λουκάκου | Βέλγιο

Ο Λουκάκου ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Ίντερ με 24 γκολ στη Serie A και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, οδηγώντας τους «νερατζούρι» μέχρι τον τίτλο στην καλύτερη και πιο ώριμη χρονιά της καριέρας του. Έγινε, μάλιστα, ο πρώτος μετά τη σεζόν 2004-05, που σκοράρει 20+ γκολ και μοιράζει 10+ ασίστ στην Ιταλία. Τώρα, ο 21χρονος επιθετικός θέλει επιτέλους να εκπληρώσει το όνειρο της «χρυσής γενιάς» του Βελγίου και να φέρει ψηλά και την εθνική του ομάδα. Όσο θα υπάρχουν συμπαίκτες παγκόσμιας κλάσης να τον τροφοδοτούν ο θηριώδης επιθετικός θα αποτελεί κίνδυνο για οποιαδήποτε εστία. Απόδοση 7.00 στην bwin να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ο Λουκάκου.

bwin - Tο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξεκινά νωρίτερα με τον ΔΩΡΕΑΝ Διαγωνισμό Predictor και €100.000 μετρητά*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κιλιάν Εμπαπέ | Γαλλία

Σε ηλικία μόλις 22 ετών είναι από τους ηγέτες της Γαλλίας και το απέδειξε στο Μουντιάλ πριν δύο χρόνια, όταν έφτασε μέχρι την κορυφή του κόσμου και ισοφάρισε τα ρεκόρ του μεγάλου Πελέ. Τώρα, δύο χρόνια πιο ώριμος και καλύτερος, ετοιμάζεται να συνθέσει πιθανότατα την καλύτερη επιθετική τριπλέτα του Euro με τους Μπενζεμά και Γκριεζμάν. Στην προηγούμενη μεγάλη του διοργάνωση πέτυχε 4 τέρματα και τερμάτισε στη 2η θέση των σκόρερ πίσω μόνο από τον Κέιν. Τώρα, έχει έναν και μοναδικό στόχο: να σκοράρει τα περισσότερα γκολ, οδηγώντας ξανά τους «τρικολόρ» στην κορυφή. Απόδοση 9.00 στην bwin να αναδειχθεί ο Εμπαπέ πρώτος σκόρερ.

Τσίρο Ιμόμπιλε | Ιταλία

Η μεταμόρφωση της Ιταλίας με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο είναι εντυπωσιακή και το αήττητο σερί έχει φτάσει στα 26 παιχνίδια, επίδοση που είναι η κορυφαία στην ιστορία της μετά τα 30 ματς της περιόδου 1935-39. Φέτος, για ακόμη μία σεζόν στην Ιταλία ο Ιμόμπιλε, έφτασε τα 20 γκολ και το εντυπωσιακό είναι ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη περισσότερα. Αναμένεται να είναι η πρώτη επιλογή για την επίθεση των «ατζούρι» και ψάχνει την εξιλέωση, καθώς δεν σκοράρει με την ίδια συχνότητα με την εθνική όσο με τη Λάτσιο. Με 155 γκολ σε 260 ματς στη Serie A είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στην Ιταλία. Απόδοση 21.00 στην bwin να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ο Ιμόμπιλε.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα