Τζαβέλλας: «Δεν συμφωνώ ότι παίζουμε καλύτερα εναντίον ποιοτικών αντιπάλων» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
O σκόρερ της Εθνικής εναντίον του Βελγίου, Γιώργος Τζαβέλλας, υποστήριξε ότι δεν συμμερίζεται την άποψη πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγωνίζεται καλύτερα εναντίον ποιοτικών αντιπάλων.

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες, χάρη σε γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο 33χρονος αμυντικός δήλωσε:

«Τον τελευταίο καιρό έχουμε δείξει ότι κάνουμε καλή δουλειά, ότι προσπαθούμε να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο. Σήμερα δείξαμε από την αρχή ότι μπορούμε να απειλήσουμε το Βέλγιο. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, αμυνθήκαμε μαζικά σε πολλές περιπτώσεις. Έχουμε μάθει να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Θα έλεγα ότι ήμασταν πιεσμένοι μετά το προηγούμενο κακό αποτέλεσμα με τη Γεωργία. Βγάλαμε αντίδραση κι αυτό ήταν σημαντικό γιατί υπάρχουν νέα παιδιά, που πρέπει να μάθουν σε αυτούς τους ρυθμούς. Χαίρομαι που κάναμε καλή εμφάνιση».

Συμμερίζεσαι την άποψη ότι με ποιοτικούς αντιπάλους παίζουμε καλύτερα;

«Όχι, νομίζω ότι είναι το κατά πόσο προετοιμασμένοι είμαστε σε κάθε παιχνίδι. Στο προηγούμενο ματς είχαμε περισσότερο άγχος από ό,τι θα έπρεπε, όμως έχουμε μάθει με αυτό και ελπίζω τον Σεπτέμβριο να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι, δείξαμε ότι μπορούμε».

Για το δικό σου γκολ;

«Αν ήταν επίσημο, θα μπορούσα να σου πω κάποια πράγματα παραπάνω. Είμαι χαρούμενος, είναι καλό το αποτέλεσμα. Για τη συνέχεια όμως θα προτιμήσω να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα τον Σεπτέμβρη».