Predictor: €100.000 στον δωρεάν διαγωνισμό της bwin!

Predictor: €100.000 στον δωρεάν διαγωνισμό της bwin!
Tο Euro στην bwin ξεκινά νωρίτερα, με τον δωρεάν Διαγωνισμό Predictor και €100.000 μετρητά!

Ζούμε το Euro με τον δωρεάν Διαγωνισμό Predictor στο bwin.gr, μοιράζοντας €100.000 μετρητά |21+ Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες στις παρέες των ποδοσφαιρόφιλων πριν την έναρξη ενός μεγάλου τουρνουά, ακόμα και ενός μεμονωμένου αγώνα. Ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο; Ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ; Σε ποια θέση θα τερματίσει στον όμιλο μια συγκεκριμένη ομάδα; Τώρα, στο Predictor της bwin, κάθε σωστή πρόβλεψη σας φέρνει πιο κοντά στο έπαθλο των €100.000! Και το σημαντικότερο; Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Δωρεάν Διαγωνισμός Predictor με €100.000 μετρητά! |21+ Ισχύουν όροι& προϋποθέσεις

Η αντίστροφη μέτρηση για το Euro έχει ξεκινήσει, μαζί με τον μεγάλο δωρεάν διαγωνισμό της bwin, που περιμένει τις απαντήσεις σας! Οι εθνικές ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο των προετοιμασιών, οι ποδοσφαιριστές καλούνται να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό μετά το πέρας των εθνικών πρωταθλημάτων και των μεγάλων ευρωπαϊκών τελικών και η bwin ξεκίνησε ήδη το παιχνίδι των ερωτήσεων!

Σε αυτό το Euro, οι σωστές απαντήσεις σάς φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο των €100.000 ευρώ!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα