«Ποτέ δεν ήμουν ξενερωμένος»!

Gazzetta team
«Ποτέ δεν ήμουν ξενερωμένος»!

bet365

Την δική του απάντηση σε όσους τόνιζαν πως είναι απογοητευμένος που έμεινε στον Παναιτωλικό ενώ είχε προτάσεις από ΑΕΚ και ΟΦΗ έδωσε ο Παύλος Μητρόπουλος, που αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας στην football league!

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος του Παναιτωλικού, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Χρήστου Στούμπου «Sport στις 12» στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΥΤΙΚΑ 96.1 και μίλησε για την νέα χρονιά, το ρόστερ της ομάδας, τα δικά του ζητήματα με τις προτάσεις που είχε ενώ ανέφερε πως ο κόσμος είχε δίκιο που απογοητεύτηκε από την περσινή αποτυχημένη σεζόν!
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μητρόπουλος έχουν ως εξής:

Για τους τραυματισμούς Μουμίν-Κουτρουμάνου: «Μας λύπησε όλους πάρα πολύ γιατί εκτός από καλοί παίκτες είναι και καλά παιδιά που έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα και μπορούν να προσφέρουν κι άλλα»

Για το σκληρό παιχνίδι της Καλλιθέας: «Όταν μιλάγαμε πριν το ματς με τους αντιπάλους και με το που ξεκινάει το ματς αρχίζουν κλωτσιές και μπουνιές σίγουρα μας επηρεάζει. Λογικό ήταν να μην βάζεις τα πόδια στην φωτιά. Δεν θέλαμε να φύγουμε 9 μέσα από το γήπεδο. Δεν το περιμέναμε να μας παίξουν έτσι αλλά είναι ένα καλό μάθημα για μας. Έτσι θα είναι όλη η Β’ εθνική και όλες οι ομάδες μόνο να κερδίσουν έχουν στα ματς με τον Παναιτωλικό»

Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά: «Βρισκόμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας. Ήρθαν 15 νέα παιδιά και θέλουμε ακόμη χρόνο. Όμως με τις νέες προσθήκες το ρόστερ έχει ποιότητα, αλλά θα πρέπει να παίζουμε πιο δυνατά για να πάρουμε αποτελέσματα. Όσοι μείναμε έχουμε την απογοήτευση από πέρσι λόγω υποβιβασμού, αλλά από την άλλη θέλουμε να ανεβάσουμε τον Παναιτωλικό εκεί που αξίζει»

Για το πώς περιμένει την football league: «Κακές διαιτησίες, κακούς αγωνιστικούς χώρους, σκληρούς αντιπάλους. Γήπεδα με λάσπη. Συνθήκες που κάνουν την κατηγορία δύσκολη. Εμείς θα βγάλουμε ποιότητα και δύναμη για να πάρουμε αποτελέσματα»

Για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το πρόσωπο του: «Ήταν η πιο δύσκολη φάση της καριέρας μου το καλοκαίρι αυτό. Το χειρότερο ήταν όταν έλεγε ο πρόεδρος ότι θα τα παρατήσει. Θα μιλήσω ρεαλιστικά. Εκείνη την στιγμή ήμουν στεναχωρημένος. Έχω δεθεί με τον Παναιτωλικό αλλά ποτέ δεν εξέφρασα επιθυμία να φύγω επειδή η ομάδα έπεσε. Σίγουρα η Β΄εθνική είναι ένα βήμα πίσω στην καριέρα μου, αλλά μέσα από τον Παναιτωλικό έχω κίνητρο παραπάνω να τα δώσω όλα για να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα. Πολλά που διάβαζα μέσα στο καλοκαίρι με απογοήτευσαν και για να είμαι καλά στην συνέχεια απέφυγα να τα διαβάζω. Ποτέ δεν ήταν ο Μητρόπουλος ξενερωμένος και δεν θα είναι ποτέ όσο θα είναι στο Αγρίνιο».

Για το ποιες ομάδες τον πλησίασαν: «Όποιες ομάδες με ρωτούσαν πρώτα τους έστελνα στην διοίκηση του Παναιτωλικού. Οι πιο σημαντικές ήταν από την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ. Σε κάποια στιγμή είχαμε έρθει σε συμφωνία με τον Κωστούλα και τον Μπελεβώνη και μου είχαν πει για να μην μου φράξουν την καριέρα μου αν η πρόταση ήταν καλή θα με άφηναν να φύγω. Μου είχε πει ο πρόεδρος ότι και με λιγότερα από αυτά που αξίζω δεν θα μου φράξουν την καριέρα. Όμως από δω και πέρα το μόνο που με νοιάζει είναι ο στόχος να βγει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Τίποτα άλλο. Όταν είσαι 22 ετών και έχεις τέτοια ζητήματα στο κεφάλι σου θα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος για να σκέφτεσαι μόνο την ομάδα. Εδώ και 2-3 εβδομάδες πήρα απόφαση να μείνω στο Αγρίνιο και να βοηθήσω την ομάδα και αυτό πλέον κάνω».

Το μήνυμα στους φιλάθλους: «Ο κόσμος έχει δίκιο για την περσινή σεζόν. Θα του ζητούσα να κάνει υπομονή και να μας στηρίξει για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να έχουμε στους παίκτες και την διοίκηση εμπιστοσύνη για να τα καταφέρουμε. Αυτό χρειάζεται μόνο. Στήριξη από τον κόσμο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα