Θυσία για Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Μάλετ

Θυσία για Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Μάλετ

Γιάννης Ράμμας
Θυσία για Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Μάλετ

bet365

Ο Ντέμοντ Μάλετ υπέγραψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ως δεύτερος σκόρερ της Ευρωλίγκας, αλλά έχει αγωνιστεί ελάχιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό κι ο εκπρόσωπός του δεν ανησυχεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε με τη 18,9 πόντους με τη Σαρλερουά στην πρώτη φάση της διοργάνωσης κι εν συνεχεία έσπασε το συμβόλαιό του, για να αγωνιστεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στην πρεμιέρα των playoffs βρέθηκε στο παρκέ για 10'13'', στη δεύτερη αναμέτρηση για 6'19'' και στο 1-2 δε σηκώθηκε απ' τον πάγκο.

Ο εκπρόσωπός του έχει την απάντηση.

«Παίκτες όπως ο Μάλετ θα έπρεπε πάντα να είναι δυσαρεστημένοι, όταν δεν αγωνίζονται, αλλά αυτό δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που έκανε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να τον αποκτήσει. Η ομάδα κάνει επιτυχίες κι ο Ντέμοντ είναι αληθινός ηγέτης» ανέφερε με δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στο talkbasket.net, ο Κρεγκ ΜακΚένζι και συνέχισε: «Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες στις ομάδες των playoffs, που δεν παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Συμβαίνει αυτή την περίοδο, λόγω της τακτικής των προπονητών. Πρέπει να γραφτούν περισσότερα για το πώς το χειρίζεται. Πόσο σπουδαίος χαρακτήρας είναι. Στην τελική, οδεύει προς τον απόλυτη ευκαιρία στην καριέρα ενός παίκτη: Το πρωτάθλημα του Final Four. Δε νομίζω πως ο Μάλετ θα αφήσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως ο άλλος έκανε (σ.σ. Σέγερ) κατά διάρκεια της Ευρωλίγκας. Υπάρχουν κάποια πράγματα στο μπάσκετ, που είναι μεγαλύτερα απ' τα προσωπικά. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρέπει να βαδίζει ενωμένη».

 

Τελευταία Νέα