«Έτοιμοι για την Πόλη»

«Έτοιμοι για την Πόλη»

«Έτοιμοι για την Πόλη»
Ο Κοριος
Έτοιμος για τα δύσκολα, με μάτι που γυαλίζει!

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς μίλησε για το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος. Τo gazzetta.gr βρέθηκε στη media day των «ερυθρόλευκων»!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα αναλύοντας τους Καταλανούς: «Σήμερα ξεκινάει μεγάλη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, για το Φάιναλ Φορ, και για τις τέσσερις ομάδες. Πιστεύω η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη διοργάνωση. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, μόνο με τον Παπαδόπουλο έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η προετοιμασία ήταν δύσκολη, δεν είχαμε φιλικά.

Μπορεί να κατακτήσει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός; Παίξτο σε απόδοση 10.00 στην bwin

Τώρα, επικεντρώνουμε στην Μπαρτσελόνα. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως την Παρασκευή θα είμαστε έτοιμοι. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια. Θα πρέπει να προσέξουμε σε διάφορους τομείς, όπως τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη στις αναλογίες ασίστ/καλάθι. Έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και δύο πολύ έμπειρους και καλούς παίκτες, το Λόρμπεκ και το Ναβάρο. Έχει δύο διαφορετικούς πόιντ γκαρντ, το Χουέρτας, στη θέση «2» μετά το Ναβάρο είναι ο Έιντσον. Υπάρχουν τρεις αριστερόχειρες παίκτες, ο Αυστραλός Ίνγκλις, κι μια φροντ λάιν με μεγάλη εμπειρία, με κορυφαίο όλων το Λόρμπεκ, που παίζει πολύ δυνατό παιχνίδι και μέσα και έξω. Με τέτοια ομάδα όπως η Μπατσελόνα σε σετ παιχνίδι δεν θα έχουμε πολλές ελπίδες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τη ρώμη εγώ όμως παραμένω ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα μας υποστηρίξει», είπε χαρακτηριστικά ο Ντούντα.