Επανέναρξη με φόντο τα play offs

Gazzetta team
Επανέναρξη με φόντο τα play offs

bet365

Μια στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου όλα μένουν ανοιχτά για το ποιες ομάδες θα καταφέρουν να αποκτήσουν την είσοδο τους στα play offs του πρωταθλήματος.
Η αγωνία στο κατακόρυφο! Από τον ελληνικό όμιλο οι ομάδες των WLG και Σάμου είναι ήδη στα προημιτελικά, ενώ από το ευρωπαϊκό όμιλο η ομάδα των Galacticos και της Χάιντουκ.
Volos WizArts, Larissa Warriors, Athinaikos esports και Δράμα είναι οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τις δύο εναπομείναντες θέσεις , με τους πρώτους να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες καθώς βρίσκονται στην τρίτη θέση με 54 βαθμούς.
Ακολουθούν οι Warriors με 52, οι Λόρδοι με 51 και οι Δραμινοί με 48 βαθμούς.

Οι τελευταίες μάχες που τα κρίνουν όλα

Στην τελευταία αγωνιστική τα παιχνίδια των ομάδων είναι τα εξής :
Δράμα - WizArts Volos eSports
WizArts Volos eSports - Ionikos eSports
Larissa Warriors - WLG
Trivellato eSports - Larissa Warriors
Eleven Project eFC - Athinaikos eSports
Athinaikos eSports - AEK eSports
Δράμα - WizArts Volos eSports
The Greeks FC - Δράμα

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια

Όλες οι ομάδες θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν για αυτό και όλες θα στοχεύσουν στην νίκη. Πολλές ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την νέα περίοδο , όπου το επίπεδο θα είναι ακόμα υψηλότερο και ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος. Βαθμολογικά , μπορεί οι ομάδες που βρίσκονται από την έκτη θέση και κάτω να είναι αδιάφορες, αλλά αγωνιστικά όλες θέλουν να παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις ομάδες της τετράδας.

Παρασκευή με Κύπελλο

Την Παρασκευή συνεχίζεται και το Κύπελλο, με τα τελευταία παιχνίδια των ομίλων. Οι δύο θεσμοί έχουν φτάσει προς το τέλος τους και κάθε μάχη πλέον μπορεί να κρίνει πολλά.
Ακολουθήστε την HFP - PES Greece στα social media:
Facebook: HFP - PES Greece
YouTube: HFP - PES Greece
Instagram: hellenic_pes
Twitter: hellenic_pes
HFPLeague11VS11
 

Τελευταία Νέα