ΕΑ Sports: Ο μήνας των μεγάλων συγκινήσεων! (Live)

Gazzetta team
ΕΑ Sports: Ο μήνας των μεγάλων συγκινήσεων! (Live)

bet365

Η αυλαία για την 19η αγωνιστική πέφτει σήμερα, με τον αγώνα ανάμεσα στους Yellow HELL και The Greeks F.C.!

Καλό μήνα στους λάτρεις του virtual αθλητισμού και του Pro Evolution Soccer. Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας που θα καθορίσει ποιες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τα play offs. Στο ελληνικό γκρουπ οι κερδισμένοι της χθεσινής βραδιάς (30/11) είναι οι Volos WizArts οι οποίοι κέρδισαν την ΑΕΚ με 0-3 και έκαμψαν και εύκολα την αντίσταση των The Greeks FC με 0-7. Έτσι κατάφεραν να εδραιωθούν στην τετράδα σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση με 42 βαθμούς.

Η Σάμος η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι

Η Σάμος τους ακολουθεί στην τρίτη θέση με δύο αγώνες λιγότερους και 41 βαθμούς, αφού κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στους μέχρι χτες αήττητους της WLGaming με το εμφατικό 4-2, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον S.VICHOS, ο οποίος ήταν και ο MVP της αναμέτρησης.

Ήττα και πρωτιά

Την κούρσα του πρωταθλήματος συνεχίζουν να οδηγούν οι WLG οι οποίοι εκτός από την ήττα από την ομάδα του Αιγαίου, είχαν καμία νίκη απέναντι στο Τριβελάτο με 4-0 , φτάνοντας τους 49 βαθμούς σε σε 18 παιχνίδια.

Οι πολεμιστές κρατήθηκαν στην τετράδα

Η ομάδα των Larissa Warriors κατάφερε να κρατηθεί μέσα στην τετράδα στην εκπνοή του αγώνα με τον Αθηναϊκό γυρίζοντας το εις βάρος τους 0-2 το οποίο έμεινε μέχρι το 84'. Στο πρώτο παιχνίδι οι Θεσσαλοί έφεραν ακόμα μια ισοπαλία (2-2)με τους eleven project.

Απώλεια βαθμών στο 90'

Οι Λόρδοι οι οποίοι ξεκίνησαν με νίκη απέναντι στους Panthers μπήκαν δυναμικά και στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 . Στο 84' έχασαν πέναλντι και ευκαιρία να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα και ο τρόπος ο οποίος προήλθε αφήνει μια πικρή γεύση για τους παίχτες της ομάδας του Βύρωνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


Ιωνικός : Project ανάκαμψης

Οι Project δεν είχαν και μια τόσο καλή βραδιά καθώς σε δύο αγώνες κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο μία ισοπαλία από την Λάρισα με 2-2 , έχοντας δοκάρι στο 90'. Στο επόμενο παιχνίδι της ημέρας ηττήθηκαν από τους Theoprofil με 2-1, οι οποίοι είχαν και μια ήττα από τον Ιωνικό με 2-4. Η ομάδα της Νίκαιας συνεχίζει την ανοδική της πορεία δείχνοντας ένα βελτιωμένο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, καταφέρνοντας να πάρει πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Απώλεια βαθμών για την Ένωση

Η Ένωση μετά το πέρας της 19ης και της 20ης αγωνιστικής δείχνει να απομακρύνεται από την τετράδα καθώς η ήττα από την ομάδα του Βόλου τους άφησε αρκετά πίσω στην βαθμολογία.

Ευρωπαϊκό γκρουπ

Στο ευρωπαϊκό γκρουπ του πρωταθλήματος δεν έγιναν κάποιες ανακατατάξεις στην τετράδα . Οι ομάδες που ακολουθούν από κοντά είναι ο Απόλλων Παραλιμνίου, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι Pes Foxes. Αίσθηση προκάλεσε η ισοπαλία που απέσπασαν οι Red Lions απέναντι στις αλεπούδες, κάτι που μπορεί να στοιχίσει στους Ιταλούς. Στο βαλκανικό ντέρμπι η κροατική Hajduk κέρδισε εκτός έδρας την Partizan, συνεχίζοντας να οδηγούν την κούρσα.


Το Battlenet Cup έρχεται

Οι ομάδες ετοιμάζονται για το Battlenet Cup το οποίο θα πραγματοποιηθεί 3-4 και 5 Δεκεμβρίου, καθώς και για τα παιχνίδια του κυπέλλου την Παρασκευή, τα οποία θα καθορίσουν κατά ένα μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ζωντανή μετάδοση σήμερα

Μην χάσετε σήμερα ζωντανά στο κανάλι της HFP - PES Greece, στο YouTube, τον αγώνα για την 19η αγωνιστική ανάμεσα στους : The Greeks F.C. εναντίον των Yellow Hell .

Οι κίτρινοι θέλουν την νίκη για α κρατηθούν ζωντανοί στο κυνήγι της 4ης θέσης. Από την άλλη οι Greeks μετά τη βαριά ήττα με 0-7 από τους WizArts, θέλουν να δείξουν πως το αποτέλεσμα αυτό ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Η Βασιλική Πλακιά έχει καλεσμένο για σήμερα τον Παναγιώτη Στράτο από τους The Greeks. Μετά το τέλος του αγώνα , ο Steve , ο Σταύρος και ο Jeffu θα κάνουν την κλήρωση για το Battlenet Cup . Το pro evolution soccer στα καλύτερα του!

Μη λείψει κανείς!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Τελευταία Νέα