PesPro Nations Cup: Η Ελλάδα «πέταξε» έξω και τη Ρωσία και πήγε ημιτελικά!

PesPro Nations Cup: Η Ελλάδα «πέταξε» έξω και τη Ρωσία και πήγε ημιτελικά!

Gazzetta team
PesPro Nations Cup: Η Ελλάδα «πέταξε» έξω και τη Ρωσία και πήγε ημιτελικά!

bet365

Εντυπωσιακή η Εθνική μας ομάδα που με δύο νίκες άφησε εκτός της συνέχειας τη Ρωσία στο PesPro Nations Cup. Επικράτησε 4-3 στον πρώτο αγώνα και 6-3 στον 2ο. Στα ημιτελικά θα παίξει με Γαλλία ή Αγγλία.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Μετά την Πορτογαλία ήταν η σειρά της Ρωσίας να τεθεί νοκ άουτ από την Ελλάδα στον θεσμό του PesPro Nations Cup (που είδατε τα ματς μέσω Gazzetta και του καναλιού της battlenet). Στην πρώτη αναμέτρηση και πιο συγκεκριμένα το Ελλάδα - Ρωσία, οι Έλληνες gamers επικράτησαν με σκορ 4-3.

Στο α' μέρος η Ελλάδα πήρε το προβάδισμα νωρίς με 2-0 αλλά έως το 36' η Ρωσία μείωσε σε 2-1. Το 3-1 έγινε μετά 3-2 για να αντιδράσει η Ελλάδα για το 4-2. Οι Ρώσοι είχαν και δοκάρι & μετά μείωσαν στο 4-3, που ήταν και το τελικό σκορ υπέρ της Εθνικής μας. Στην συνέχεια υπήρχε και 2ο ματς φυσικά. Το Ρωσία - Ελλάδα. Εκεί όπου οι Ρώσοι προηγήθηκαν με 1-0 με πέναλτι και μετά είχαν δοκάρι. Η Ελλάδα είχε και αυτή δοκάρι μετά και στο ξεκίνημα του β' μέρους έκανε το 1-1.

Στην συνέχεια η Ελλάδα έβγαλε γκολ για το 2-1 από το πλάγιο και σε μία φάση που δεν έδειχνε πως θα καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα η Ρωσία έκανε το 2-2 και έτσι οι 2 αντίπαλοι πήγαν στην παράταση (η πρόκριση είναι στις 2 νίκες). Εκεί η Εθνική μας έκανε αρκετά γρήγορα το 3-2 από λάθος των Ρώσων και μετά από κόρνερ το 4-2. Το 5-2 ήρθε πολύ λίγο μετά και ενώ οι Ρώσοι έκαναν το 5-3. Η Ελλάδα έφτασε στο τελικό 6-3 με πέναλτι με λόμπα. Στα ημιτελικά η Ελλάδα θα παίξει με Γαλλία ή Αγγλία.

1ο ματς
StavAttack 2 γκολ και 2 ασίστ
crazyFlash7GRE 1 γκολ και 1 ασίστ
Red_Man-GR 1 ασίστ
Djibrilliant_24 1 γκολ

2ο ματς
StavAttack 3 γκολ και 1 ασίστ
Djibrilliant_24 1 ασίστ και 1 γκολ
ChrisFouego 2 γκολ και 1 ασίσ
τ

 

Τελευταία Νέα